Jungkook (BTS) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jungkook este un cunoscut cântăreț și compozitor sud-coreean. Este cel mai tânăr membru și vocalist al trupei de băieți sud-coreeni hip-hop BTS. Au devenit primul grup Kpop care a obținut un premiu Billboard în 2017. Mai mult, și-a făcut debutul ca membru al BTS odată cu lansarea single-ului 2 Cool 4 Skool, în 2013. Pe lângă acesta, are un fan imens care îi urmărește Cont Instaram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Jungkook!

Jungkook Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jungkook? Frumosul cântăreț Korena Jungkook stă la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 129 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA. Mai mult, are și pielea strălucitoare.

Jungkook Bio, Age & Family

Câți ani are Jungkook? Ziua lui de naștere cade pe 1 septembrie 1997. Are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Busan, Coreea de Sud. El deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte. Familia sa este formată din părinți și un frate mai mare. Fratele său se numește Jung Hyun. În ceea ce privește educația, a urmat cursurile elementare și gimnaziale Baekyang din Busan.

Citește și: RM (BTS) Bio, Vârstă, Fapte, Înălțime, Prietena

JungkookWiki / Bio
Nume realJeon Jung-kook
PoreclăJungkook
Faimos caCântăreaţă
Vârstă23 de ani
Zi de nastere1 septembrie 1997
Locul naşteriiBusan, Coreea de Sud
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 57 kg (129 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Prietena Jungkook

Cine este iubita lui Jungkook? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Jungkook Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jungkook? Sub BTS, a cântat două piese solo; prima piesă pop „Begin” de pe albumul Wings din 2016. Jungkook a fost creditat ca producător principal pentru două dintre melodiile BTS: „Love is Not Over” și „Magic Shop”. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: V (BTS) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera Jungkook

Jungkook s-a alăturat celorlalți 6 membri ai grupului pentru a debuta în iunie 2013 cu prima lor piesă de titlu „No More Dream”. El și Bangtan Boys au fost numiți nou artist al anului la MelOn Music Awards 2013, 2013 Golden Disk Awards, 2014 Seoul Music Awards și 2014 Gaon Chart K-Pop Awards. El este alăturat în BTS cu Kim Namjoon, Kim Taehyung, J-Hope, Park Jimin, Min Yoongi și Jin.

Fapte Jungkook

  1. Jungkook a participat la campania „One Dream, One Korea”.
  2. El a fost distribuit în episodul pilot din Flower Crew.
  3. A apărut și pe Celebrity Bromance.
  4. Jungkook s-a clasat ca a treia celebritate a anului în Coreea de Sud, în 2019.
  5. Jungkook a ocupat primul loc timp de 10 săptămâni la rând pentru revista Hi China, sub lista celor mai iubite vedete din China, în 2018.

Citește și: Jin (BTS) Biografie, vârstă, înălțime, iubită, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found