Niece Waidhofer (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte

Nepoata Waidhofer este un model american, actriță și personalitate social media. Este bine cunoscută pentru că își împarte fotografiile de modelat deseori în lenjerie neagră sau în alte costume de baie elegante. De asemenea, este ambasador pentru mai multe mărci de îmbrăcăminte, inclusiv Yandy și Rannka. A intrat în industrie de la o vârstă fragedă. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Nepoata Waidhofer Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Niece Waidhofer? Ea se află la o înălțime de 1,75 m, adică 5 picioare și 7 inci înălțime. Are o greutate corporală de kg. Are un corp subțire. Măsurătorile corpului ei sunt de 35-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei. Culoarea ochilor ei este maro închis, iar culoarea părului blond. Orientarea ei sexuală este dreaptă.

Nepoata Waidhofer Bio, Age & Family

Câți ani are nepoata Waidhofer? Ziua ei de naștere cade pe 27 august 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut și a crescut în Texas și a împărtășit o fotografie care îi comemora tatălui său pe Instagram în martie 2019. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Harvey Petito (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nepoata WaidhoferWiki / Bio
Nume realNepoata Waidhofer
PoreclăNepoată
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere27 august 1990
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 35-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Prietena nepoatei Waidhofer

Cine este iubitul nepoatei Waidhofer? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Brandon Rowland (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a nepoatei Waidhofer

Care este valoarea netă a nepoatei Waidhofer? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Fapte despre nepoata Waidhofer

  1. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  2. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  3. Ea este singură în aceste momente.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  6. Albastrul este culoarea ei preferată.
  7. În octombrie 2014, ea a început să-și împărtășească fotografiile și conținutul bazat pe modele prin Instagram.
  8. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
  9. Ea a câștigat o atenție suplimentară în 2016, când și-a creat propriul site web cu numele propriu, unde împărtășește fotografii de modelare suplimentare și alte conținuturi exclusive pentru fanii ei.
  10. Toate seriile de imagini împărtășite de Niece Waidhofer se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Corinna Kopf (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte