ClaraBabyLegs (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

ClaraBabyLegs este un fost jucător și vlogger american Minecraft. Ea a devenit proeminentă pentru videoclipurile sale despre Minecraft. Este o celebră Youtuber și fashionistă. În ciuda schimbării genurilor de canale, ea a primit mai multă atenție pentru această tendință și a încetat să mai încarce videoclipuri noi pe YouTube. În plus, ea conduce un alt canal numit Clara, care are un videoclip despre petele ei de animale de companie și jocul de etichetare Harry Potter. Odată, și-a șters toate videoclipurile mai vechi despre Minecraft și a trecut la a fi mai mult un YouTuber de modă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

ClaraBabyLegs Înălțimea, greutatea și măsurătorile

Câți ani are ClaraBabyLegs? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale ClaraBabyLegs? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

ClaraBabyLegs Age

Câți ani are ClaraBabyLegs? Ziua ei de naștere cade pe 31 august 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Statele Unite.

ClaraBabyLegs-age-starsgab

Citește și: Kiera Bridget (Youtuber) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki ClaraBabyLegs

ClaraBabyLegsWiki / Bio
Nume realClara Swan
PoreclăClaraBabyLegs
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere31 august 1996
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 57 kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleBashurverse
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul ClaraBabyLegs

Cine este iubitul lui ClaraBabyLegs? Se întâlnește cu Bashurverse. Este un YouTuber american Minecraft care locuia în Kentucky, care locuiește în prezent în Australia.

ClaraBabyLegs-net-worth-starsgab

Citește și: Kimberly Loaiza (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

ClaraBabyLegs Net Worth

Cât costă valoarea netă a ClaraBabyLegs? A adunat un fan uriaș care a urmărit sub contul ei Instagram thequeenofneverland, precum și contul ei de Twitter Clara BabyLegs. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia ClaraBabyLegs

Numele tatălui și mamei ClaraBabyLegs nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. În plus, ea și Bashur locuiau în Los Angeles la începutul carierei sale pe YouTube.

Fapte ClaraBabyLegs

  1. ClaraBabyLegs a colaborat cu AshleyMariee la videoclipul Minecraft.
  2. Pictograma canalului ei s-a schimbat dintr-un stil animat din porțiunea Minecraft a canalului său într-o imagine din viața reală.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan uriaș acolo.
  4. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Jazmine Lucero (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte