Gordon Ramsay (Chef) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Gordon Ramsay este bucătar și restaurator scoțian, scriitor și personalitate de televiziune. Este binecunoscut pentru comportamentul său critic și adesea scăzut al serialului ITV Hell’s Kitchen și a fost distins cu 16 stele Michelin în total și deține în prezent șapte. El și familia lui joacă, de asemenea, în propriul lor spectacol Matilda și Ramsay Bunch. Ramsay devenise unul dintre cei mai cunoscuți și mai influenți bucătari din Marea Britanie până în 2004. El și-a descris viața timpurie drept „itinerant fără speranță”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Gordon Ramsay și multe altele despre el!

Gordon Ramsay Înălțime și greutate

Cât de înalt este Gordon Ramsay? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,88 m sau 188 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Gordon Ramsay Age

Câți ani are Gordon Ramsay? Ziua lui de naștere cade pe 8 noiembrie 1966. În prezent, are 54 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Johnstone, Scoția. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. De la vârsta de nouă ani, a crescut în Stratford-upon-Avon. Ramsay este al doilea din cei patru copii. Are o soră mai mare, un frate mai mic și o soră mai mică. Tatăl lui Ramsay, Gordon James Sr.

Citește și: Claire Saffitz (Chef) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Gordon RamsayWiki / Bio
Nume realGordon James Ramsay
PoreclăGordon Ramsay
Faimos caBucătar, restaurator, scriitor și

Personalitatea televiziunii,

Social Media Star

Vârstă54 de ani
Zi de nastere8 noiembrie 1966
Locul naşteriiJohnstone, Scoția
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,88 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiFiica: Megan, Holly și

Matilda

Fiul: Jack și Oscar

Soția / soțiaCayetana Elizabeth Hutcheson
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soția lui Gordon Ramsay

Cine este soția lui Gordon Ramsay? S-a căsătorit cu Cayetana Elizabeth Hutcheson, o profesoară instruită în Montessori, în 1996. Mai mult, are fiice pe nume Megan, Holly și Matilda și fii pe nume Jack și Oscar.

Citește și: Robert Sandberg (Chef) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a lui Gordon Ramsay

Care este valoarea netă a lui Gordon Ramsay? Ramsay a fost extrem de critic față de starul Food Network și Iron Chef America, Mario Batali. Ramsay a dezvăluit că se exercită semi-competitiv pentru bunăstarea sa generală. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane USD).

Citește și: Jack Scott Ramsay (Fiul lui Gordon Ramsay) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Fapte despre Gordon Ramsay

  1. Gordon Ramsay a văzut bucătari supraponderali și nepotrivi prăbușindu-se sau devenind incapabili să se miște repede prin bucătărie.
  2. De multe ori concurează la evenimente ironman, maratoane și triatloane.
  3. De asemenea, mănâncă foarte puțin pe „masă” și preferă să pască pe tot parcursul zilei, parțial datorită obiceiului pe care și l-a construit ca judecător și bucătar și, de asemenea, datorită programului său încărcat.
  4. Are o centură neagră în karate.
  5. Ramsay are trei case în Cornwall în valoare de aproximativ 11 milioane de lire sterline: un conac de 4 milioane de lire sterline în Trebetherick, o proprietate de 4,4 milioane de lire sterline în Rock cumpărată în 2015 și o proprietate de 2 milioane de lire sterline listată în Fowey, care a fost cumpărată în 2017.
  6. În august 2020, proprietatea Fowey cu patru dormitoare a lui Ramsay, Trevail House, a fost scoasă la vânzare pentru 2,75 milioane de lire sterline.
  7. Ramsay a fost criticat pentru utilizarea frecventă a unui limbaj puternic în programele sale.

Citește și: Molly Baz (Chef) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte