Wantep (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wantep este un star și jucător american Twitch. El este un streamer și un jucător care primește o bază imensă de fani și atrage în prezent o mulțime de buzz și hype de pe social media. Jucătorul din America are doar 18 ani, dar și-a făcut un renume în comunitatea globală de jocuri. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Înălțime și greutate Wantep

Cât de înaltă este Wantep? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Wantep Age

Câți ani are Wantep? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil are 18 ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Prietena Wantep

Cine este iubita lui Wantep? El este singur în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Este foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Greekgodx (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Wantep Wiki

WantepWiki / Bio
Nume realWantep
PoreclăWantep
Faimos caTwitch Star
Vârstă18 ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50 K USD (USD)

Wantep Net Worth

Care este valoarea netă a Wantep? A intrat în Twitch.Tv pentru a reda diverse jocuri de împușcare, precum Apex Legends, Battlegrounds Unknown Player, Fortnite, Rainbow Six: Siege și Call of Duty Modern Warfare. Pe atunci, Wantep a adunat o mulțime de adepți în fluxurile sale, făcându-l un favorit al mulțimii și învingând cel mai înalt jucător săptămânal al Twitch. Valoarea sa netă este estimată la peste 50 K USD (USD). Câștigurile sale din timpul petrecut cu Twitch și Mixer, combinate cu sponsorizările sale și cu programul de parteneriat YouTube.

Citește și: Novaruu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Carieră Wantep

Wantep a devenit un popular streamer Twitch care are în prezent mii de abonați și creatori de conținut YouTube. Cariera sa a început cu mult înainte de 2014, jucând pentru echipele locale CS: GO care concurează în turnee până când vor fi recrutați de Cloud9. El își concentrează foarte mult cariera pe a fi un streamer de jocuri cu normă întreagă pentru o altă platformă.

Fapte Wantep

  1. Wantep a sărit de la diferite platforme de streaming până la recenta sa întoarcere la Twitch în august 2020.
  2. Mixerul s-a închis din cauza lipsei de observatori și se știe că rămâne în spatele giganților de streaming de jocuri precum Twitch, YouTube și chiar noua filă de jocuri Facebook.
  3. The Verge a raportat că Mixer s-a luptat împotriva giganților din industrie din cauza faptului că Microsoft a început târziu în streaming-ul jocului.
  4. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte