Nikolas Ajagu (Soțul Meena Harris) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Nikolas Ajagu este un soț american celebru. El este cel mai bine cunoscut ca soțul lui Meena Harris. Este un avocat american, autor de cărți pentru copii, producător și fondator al campaniei de acțiune pentru femei fenomenale. Mai mult, au și două fiice împreună. Cu toate acestea, nu sunt încă căsătoriți. Meena este o nepoată a senatorului din California, Kamala Harris. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Nikolas Ajagu și multe altele despre el!

Nikolas Ajagu Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Nikolas Ajagu? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,68 m sau 168 cm. El cântărește în jur de 60 kg sau 131 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Nikolas Ajagu Age

Câți ani are Nikolas Ajagu? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are 37 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Are naționalitate americană și aparține etniei mixte.

Soția Nikolas Ajagu

Cine este soția lui Nikolas Ajagu? Este căsătorit cu Meena Harris. Au două fiice. Mai mult, istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Citește și: Lucinda Southworth (Soția Larry Page) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Nikolas Ajagu Wikipedia

Nikolas AjaguWiki / Bio
Nume realNikolas Ajagu
PoreclăNikolas
Faimos caSoțul lui Meena Harris
Vârstă37 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
Copii2
Soția / soțiaMeena Harris
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Nikolas Ajagu Net Worth

Care este valoarea netă a lui Nikolas Ajagu? El este fondatorul Barrel & Ink și Code & Canvas și, de asemenea, Head-Global Partnerships la Facebook, Inc din 2007. Înainte de asta, a lucrat ca consilier de investiții la Ecosystem Ventures LLC. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte

Familia Nikolas Ajagu

Numele tatălui și al mamei lui Nikolas Ajagu nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. În ceea ce privește educația sa, Nikolas a primit o diplomă de licență de la Universitatea Princeton.

Nikolas Ajagu Fapte

  1. Soția lui Nikolas Ajagu, Meena, este fondatoarea Campaniei de acțiune pentru femei fenomenale, înființată în 2017.
  2. Anterior, Harris a mai funcționat ca șef de strategie și conducere la Uber.
  3. Mai mult, Nikolas’s nu este activ pe platformele de socializare.
  4. Harris și-a luat diploma de licență la Universitatea Stanford în 2006, iar diploma de J.D. de la Harvard Law School în 2012.
  5. Se așteaptă să lanseze a doua carte, Fetița ambițioasă, în ianuarie 2021.

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found