Elly Mcconnell (Fiica lui Mitch McConnell) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Elly McConnell este un copil celebru și cel mai bine cunoscut ca fiica lui Mitch McConnell. El este un politician american care în prezent servește ca senator senior al Statelor Unite din Kentucky și ca lider majoritar al Senatului, iar numele mamei lui Elly este Sherill Redmon. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Elly Mcconnell.

Elly Mcconnell Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elly Mcconnell? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Elly Mcconnell Age

Câți ani are Elly Mcconnell? S-a născut în 1972 în Kentucky, SUA. Are 48 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. Numele tatălui său este Addison Mitchell McConnell Jr., care este un politician american care în prezent funcționează ca senator senior al Statelor Unite din Kentucky și ca lider majoritar al Senatului. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Sophie Shalhoub (Fiica lui Tony Shalhoub) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Elly Mcconnell Wiki

Elly McconnellWiki / Bio
Nume realElly Mcconnell
PoreclăElly
Faimos caFiica lui Mitch McConnell
Vârstă48 de ani
Zi de nastere1972
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieNecunoscut
Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Elly Mcconnell Soț

Cine este soțul lui Elly Mcconnell? Statutul ei actual de relație nu este cunoscut. Este probabil căsătorită. Ea aparține și dintr-o familie bogată.

Citește și: Nicky Trebek (Fiica lui Alex Trebek) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Elly Mcconnell Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Elly Mcconnell? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea netă a tatălui ei este estimată la peste 12 milioane de dolari (USD).

Elly Mcconnell Fapte

  1. Tatăl lui Elly Mcconnell, McConnell, este un baptist sudic, botezat la 8 ani.
  2. A fost căsătorit cu prima sa soție, Sherrill Redmon, din 1968 până în 1980 și a avut trei copii.
  3. În urma divorțului lor, ea a devenit o savantă feministă la Smith College și director al Colecției Sophia Smith.
  4. A doua sa soție, cu care s-a căsătorit în 1993, este Elaine Chao, secretar al muncii sub președintele George W. Bush și secretar al transporturilor sub președintele Donald Trump.
  5. În 1997, el a înființat Centrul James Madison for Free Speech, o organizație de apărare juridică din Washington, D.C.

Citește și: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found