Adam F Goldberg (Producător) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Copii, Familie, Fapte

Adam F. Goldberg este cunoscut producător și scriitor american de televiziune și film. El a făcut cunoscut rolul de star ca creator și showrunner al serialului de televiziune Breaking In, Imaginary Mary, Schooled și The Goldbergs, ultimul dintre acestea fiind un biopic al propriei sale copilării. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera lui Adam F Goldberg și multe altele despre el!

Adam F Goldberg Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Adam F Goldberg? El se află la o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,80 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Adam F Goldberg Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Adam F Goldberg? S-a născut într-o familie de evrei pe 2 aprilie 1976 în Philadelphia, Pennsylvania și a trăit în Jenkintown, din apropiere. Acum are 44 de ani. Numele mamei sale este Beverly și tatăl, regretatul Murray Goldberg. Are și frați. El este cel mai mic dintre cei trei băieți, alături de frații Barry și Eric. În ceea ce privește educația, a absolvit școala William Penn Charter School în 1994 și a absolvit Universitatea din New York în 1998, după o diplomă dublă în film și scriere dramatică.

Citește și: Jordan Schlansky (Producător) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Adam F GoldbergWiki / Bio
Nume realAdam Frederick Goldberg
PoreclăAdam F Goldberg
Faimos caProducător de film, televiziune

producător, scriitor

Vârstă44 de ani
Zi de nastere2 aprilie 1976
Locul naşteriiPhiladelphia, Pennsylvania,

S.U.A.

Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
Copii2
Soția / soțiaSarah Goldberg
Valoarea netăaproximativ 10 milioane USD (USD)

Adam F Goldberg Soție și copii

Cine este soția lui Adam F Goldberg? A fost căsătorit cu Sarah Goldberg, o actriță canadiană. Este cunoscută mai ales pentru rolul ei de Sally Reed din serialul de comedie întunecată HBO Barry. În plus, cuplul este binecuvântat și cu doi copii. Mai mult, istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Valoarea netă a lui Adam F Goldberg

Care este valoarea netă a lui Adam F Goldberg? Valoarea sa netă estimată este de aproximativ 10 milioane de dolari. Goldberg a făcut echipă cu compania de producție Happy Madison a lui Adam Sandler. Primul post de scriere în comedie a lui Goldberg a început în 2003 pentru sitcom-ul Still Standing.

Citește și: Elisa Gayle Ritter (Producător) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera lui Adam F Goldberg

Adam F Goldberg a scris peste 50 de piese de teatru care au fost interpretate în toată țara, inclusiv la Sundance Playwrights Lab, până în 1995. A fost finalist în 1997 pentru American Theatre Critics Association. Teatrul Annenberg și a câștigat, de asemenea, primul loc în The Very Special Arts Playwriting Award.

Adam F Goldberg Fapte

  1. Adam F Goldber a co-creat de asemenea seria Imaginary Mary și spinoff-ul The Goldbergs Schooled for ABC.
  2. A produs prima sa piesă, Dr. Pickup, în 1992, la vârsta de 15 ani, și a câștigat Festivalul de tineri dramaturgi din Philadelphia.
  3. El nu este atât de activ pe platformele de socializare.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Este foarte apropiat de soția sa.

Citește și: Mouzam Makkar (Producător) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date