Britney Eurton (Reporter) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Britney Eurton? Este reporter american, reporter pentru TVG Network & NBC Sports, analist de curse de cai, al cărui tată este Peter Eurton, fost Jockey și antrenor de cai. Mai mult, Britney Eurton crede în munca grea. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Britney Eurton.

Britney Eurton Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Britney Eurton? Ea se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 68 Kg sau 149 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Britney Eurton Age

Câți ani are Britney Eurton? S-a născut în anul 04 septembrie 1987. În prezent are 33 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Statele Unite.

Britney EurtonWiki / Bio
Nume realBritney Eurton
PoreclăBritney
Faimos caReporter, gazdă, jurnalist
Vârstă33 de ani
Zi de nastere04 septembrie 1987
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,75 m (5 ft 9 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
TatăPeter Eurton
Valoarea netăAproximativ 400.000 USD (USD)

Familia Britney Eurton

Cine este tatăl și mama lui Britney Eurton? Este fiica lui Peter Eurton, fost Jockey și antrenor de cai. Numele mamei sale nu este cunoscut. Are și frați. Mai mult decât atât, biografia ei de pe Twitter citește: „Gazdă și reporter în direct pentru rețeaua TVG și NBC Sports, care acoperă curse de rasă pură în toată țara l Iubitor de filme, călătorii și WINE cu normă întreagă”. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Britney Eurton Boyfriend

Cine este iubitul lui Britney Eurton? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Britney Eurton Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Britney Eurton? În prezent locuiește în Los Angeles, California. Ea este reportera gazdă on-air pentru TVG Network și NBC Sports, care acoperă curse de rasă pură în toată țara. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 400.000 USD (USD).

Fapte despre Britney Eurton

  1. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Are 16 K + followers în contul ei de Twitter.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid și îi place să-și petreacă timpul liber cu ei.
  4. Îi place să privească filme și vin.
  5. Hobby-urile sale includ fotografia și călătoriile.

Citește și: Dana Bash (jurnalist) Net Worth, Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Fapte