Lois Bergeron (Soția lui Tom Bergeron) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Net, Valoare, Fapte

Lois Bergeron este un soț celebru. Este mai bine cunoscută ca soția unei celebre personalități de televiziune și, de asemenea, gazda spectacolului de jocuri Tom Bergeron. El este cel mai bine cunoscut pentru că a găzduit America’s Funniest Home Video din 2001 până în 2015 și Dancing with the Stars din 2005 până în 2020. Mai mult, soțul ei Tom este o personalitate de televiziune foarte faimoasă, iubită de multe mii de oameni pentru talentul și abilitățile sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Lois Bergeron.

Lois Bergeron Înălțime și greutate

Cât de înalt este Lois Bergeron? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Lois Bergeron? Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Lois Bergeron Age

Câți ani are Lois Bergeron? Ziua ei de naștere cade pe 5 iunie 1952. Are 68 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Elena Moussa (Soția lui Greg Gutfeld) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Lois Bergeron Wiki

Lois BergeronWiki / Bio
Nume realLois Bergeron
PoreclăLois
Faimos caSoția lui Tom Bergeron
Vârstă68 de ani
Zi de nastere5 iunie 1952
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiSamantha Bergeron

și Jessica Bergeron

Soț / SoțieTom Bergeron
Valoarea netăaproximativ 16 milioane USD (USD)

Lois Bergeron Soț și copii

Cine este soțul lui Lois Bergeron? Este căsătorită cu Tom Bergeron, la 22 mai 1982. Mai mult, cuplul are și două fiice numite, Samantha Bergeron și Jessica Bergeron.

Citește și: Kit Frederiksen (Perdita Weeks Husband) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Lois Bergeron Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lois Bergeron? Este foarte evident, este o soție de celebritate, astfel încât numărul ei net este de milioane. Mai mult, valoarea netă a soțului ei, Tom Bergeron, este de 16 milioane de dolari. La apogeul său ca gazdă a filmului „Dancing with the Stars”, a câștigat 150.000 de dolari pe episod ca salariu.

Lois Bergeron Fapte

  1. Soțul lui Lois Bergeron, Tom s-a născut în Haverhill, Massachusetts, fiul lui Ray și Kay Bergeron.
  2. Este de origine franco-canadiană și irlandeză.
  3. Din 1994 până în 1997, Bergeron a co-găzduit emisiunea de dimineață Breakfast Time pe FX.
  4. În 2020, Bergeron a concurat pe al treilea sezon al The Masked Singer ca The Taco.
  5. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Meg Mathews (Noel Gallagher fostă soție) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found