GeorgeNotFound Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă: 10 fapte despre el

Numele real GeorgeNotFound este George Henry Davidson. Este o celebră personalitate în social media și Youtuber. Este bine cunoscut pentru canalul său de conținut YouTube. Sub canalul său, el încarcă videoclipuri despre Minecraft. Videoclipurile sale au adunat peste milioane de adepți sub canalul său. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește și sub contul său de Instagram.

GeorgeNotFound vârstă, înălțime și greutate

Câți ani are Youtuber GeorgeNotFound? Are 23 de ani. S-a născut la 1 noiembrie 1996 la Londra, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei albe. El stă pe o înălțime de 5 picioare 9 inci înălțime sau altfel 175 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Măsurătorile sale corporale nu sunt cunoscute în domeniul public. Are ochii căprui închis și are părul blond.

GeorgeNotFoundWiki / Bio
Nume realGeorge Henry Davidson
PoreclăGeorgeNotFound
Vârstă23 de ani
Înălţime5 ft 9 in (175 m)
Greutate57 kg (127 lb)
IubitaSingur
Mărimea pantofului10 SUA
Canalul canalului YouTubeGeorgeNotFound
Numele pisiciiLuca
Valoarea netăAproximativ 200.000 USD

GeorgeNotFound Girlfriend

Youtuber nu a oferit nicio idee despre viața sa romantică. Este foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Familia GeorgeNotFound

Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public. Are și frați. Este un pasionat iubitor de animale de companie și are o pisică de companie pe nume Luca. Pisica sa a fost diagnosticată cu o boală rară și incurabilă când pisica avea 1 an. Și-a adus pisica acasă în octombrie 2019.

GeorgeNotFound Carieră

GeorgeNotFound este un YouTuber britanic care a renumit la celebritate pentru crearea de conținut precum videoclipuri Minecraft. Colaborează frecvent și cu mulți colegi youtuberi. Într-un interval foarte scurt de timp, a câștigat milioane de fani și abonați. Primul videoclip al lui George a fost încărcat pe 29 septembrie 2019, intitulat „Bedwars Mouse + Keyboard ASMR (handcam / footcam)”.

GeorgeNotFound Net Worth

Cât costă valoarea netă GeorgeNotFound? Valoarea sa este estimată la aproximativ 200.000 de dolari. Canalul ei de pe YouTube este principala sa sursă de venit.

Fapte despre GeorgeNotFound

  1. Este un stângaci sau altfel stângaci.
  2. Filmul său preferat este Harry Potter.
  3. Travis Scott este cântărețul său preferat.
  4. În prezent, el locuiește în Brighton, Anglia.
  5. El este activ pe platformele de socializare.
  6. De asemenea, își conduce propria linie de mărfuri.
  7. Hobby-urile sale includ să cânte și să vizionezi filme și seriale TV.
  8. Iubește și pictura.
  9. El este activ pe platformele de socializare.
  10. El are un fan decent care îi urmărește sub contul său Instagram și are peste 166 de adepți K + acolo, din august 2020.

Citește și: Jayden Croes (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia: 10 fapte despre CROESBROS