Lily Sastry (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Lily Sastry este un copil celebru, dansator și star de socializare. Este mai cunoscută ca fiica comediantului Rowan Atkinson. Este cunoscut mai ales pentru munca sa în serialul Blackadder. S-a alăturat industriei de divertisment în calitate de copil artist. A fost văzută pentru prima oară în filmul pentru copii „Tooth”, în 2004. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Varsta, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoarea netă a lui Lily Sastry și multe altele despre ea.

Lily Sastry Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lily Sastry? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Lily Sastry Age

Câți ani are Lily Sastry? Ziua ei de naștere cade în 1995. În prezent, are 25 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut la Londra, Anglia.

Lily SastryWiki / Bio
Nume realLily Sastry
PoreclăCrin
Faimos ca1. Dansatoare

2. Fiica lui Rowan Atkinson,

Dansatoare burlescă

Vârstă25 de ani
Zi de nastere1995
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Iubitul Lily Sastry

Cine este iubitul lui Lily Sastry? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Lily Sastry Net Worth

Care este valoarea netă a Lily Sastry? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Daniela Rajic (Dansatoare) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Iubit, Copii, Soț / soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte despre Lily Sastry

  1. Lily Sastry este cunoscută și sub numele de Lily Atkinson.
  2. Este interpretă de sine stătătoare, lucrând ca cântăreață și dansatoare de burlesc.
  3. S-a alăturat industriei de divertisment în calitate de copil artist.
  4. A apărut pentru prima dată în filmul pentru copii Tooth în 2004.
  5. Potrivit IMDb, spune povestea unei tinere Zâna dinților care și-a pierdut capacitatea de a folosi magia.
  6. De asemenea, a avut roluri mici în filmele tatălui ei Mr. Bean’s Holiday și Johnny English Reborn.
  7. Mai mult, a început să învețe cabaretul și a susținut primul ei mare spectacol de cabaret la The Pheasantry, un club de cină bine-cunoscut din Londra.
  8. Apoi a continuat să joace în 2016, pentru două nopți, un spectacol de cabaret West End pentru o singură femeie, numit Lily cu acompaniamentul unei formații live.
  9. Ea crede în: „Fusesem întotdeauna scriitoare, dar aveam cam 14/15 când am început să scriu muzică. Mi-a plăcut pur și simplu să scriu povești și poezii, să vin cu melodii; Mă provocam mereu. Desigur, fiind deja cântăreț și interpret, am descoperit destul de repede ce voiam să fac. ”
  10. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Sophia Lucia (Dansatoare) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlnire, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found