Karina Banda (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Karina Banda este o jurnalistă mexicană, gazdă și personalitate de televiziune. Se descurcă bine în lumea dansului, precum și în social media. Ea a ajuns la proeminență pentru că a lucrat pentru Univision Deportes. În prezent găzduiește El Gordo y la Flaca. Nu numai aceasta, ea a câștigat și premiul Emmy mexican din 2014 pentru cel mai bun reporter de divertisment. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, valoarea netă, soțul, familia, cariera și multe altele despre ea.

Karina Banda Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Karina Banda? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 62 Kg sau 134 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Karinei Banda? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Karina Banda Age

Câți ani are Karina Banda? Ziua ei de naștere cade pe 21 august 1988. Are 32 de ani. Deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Mexic. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Mona Kosar Abdi (jurnalist) Valoare netă, iubit, întâlnire, vârstă, înălțime, greutate, biografie, wiki, fapte

Karina Banda Wiki

Karina BandaWiki / Bio
Nume realKarina Banda
PoreclăKarina
Faimos caJurnalist
Vârstă32 de ani
Zi de nastere21 august 1988
Locul naşteriiMexic
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 62 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleCarlos Ponce
Soț / SoțieDouglas Riggs
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Karina Banda Soț

Cine este soțul lui Karina Banda? Ea are o relație cu Carlos Ponce în august 2018. Mai mult, cuplul este logodit acum. Se zvonește, de asemenea, că s-au căsătorit în secret în iulie 2020. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea a fost căsătorită cu Douglas Riggs.

Citește și: Abby Hornacek (jurnalist) Valoare netă, iubit, întâlniri, Wiki, biografie, carieră, fapte

Karina Banda Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Karina Banda? Cariera de jurnalist este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.

Fapte Karina Banda

  1. Karina Banda are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Crystal Harper (jurnalist) Valoare netă, iubit, Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, educație, fapte