Claudia Heffner Peltz (Soțul Nelson Peltz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Claudia Heffner Peltz este o fostă fotomodelă și mai bine cunoscută ca soția lui Nelson Peltz. Este un om de afaceri și investitor miliardar american. Este fost director al companiei H.J. Heinz, Mondelēz International și Ingersoll Rand și fost director executiv al Triangle Industries. Mai mult, Claudia Heffner Peltz este, de asemenea, pozată pentru diverse reviste, campanii și editoriale de renume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, Claudia Heffner Peltz.

Claudia Heffner Peltz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Claudia Heffner? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Claudia Heffner Bio, Age & Family

Câți ani are Claudia Heffner? Ziua ei de naștere cade pe 12 martie 1955. Are 65 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Sophie Grégoire-Trudeau (Soția lui Justin Trudeau) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Fapte

Claudia Heffner PeltzWiki / Bio
Nume realClaudia Heffner Peltz
PoreclăClaudia
Faimos ca1. Fostul model

2. Soția lui Nelson Peltz

Vârstă65 de ani
Zi de nastere12 martie 1955
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiNici unul
Soț / SoțieNelson Peltz
Valoarea netăaproximativ 5 milioane USD (USD)

Claudia Heffner Soț

Cine este soțul Claudiei Heffner? Este căsătorită cu Nelson Peltz. Mai mult, Peltz a fost căsătorit de trei ori. A treia sa soție este Claudia Heffner, o fostă fotomodelă, cu care are opt copii. Are doi copii din prima căsătorie. Printre copiii lui Peltz se numără actorii Nicola Peltz și Will Peltz. Fiul său Brad Peltz a fost recrutat de echipa de hochei a Senatorilor din Ottawa. Peltz locuiește la domiciliul său Montsorrel, în Palm Beach, Florida. Montsorrel a fost deținut anterior de Anita Young, sora Georgiei O'Keeffe. În 2015, a început un proiect de renovare și extindere a proprietății. De asemenea, locuiește în Bedford, New York.

Citește și: Paris Hilton (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Claudia Heffner Net Worth

Care este valoarea netă a Claudiei Heffner? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Claudia Heffner Fapte

  1. Claudia și soțul ei locuiesc în prezent în Mountsorrel.
  2. În februarie 2014, Forbes a inclus pe Peltz drept unul dintre cei 25 de manageri de fonduri speculative cu cel mai mare câștig în 2013, cu câștiguri totale de 430 milioane dolari, ocupând locul 16.
  3. Potrivit revistei Forbes, în februarie 2017, el avea o valoare netă de 1,51 miliarde de dolari.
  4. Acest lucru l-a făcut cea mai bogată 432 persoană din SUA.
  5. În martie 2019, Peltz s-a alăturat producătorului canadian de canabis Aurora Cannabis.

Citește și: Alexa Demie (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte