M0xyy (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Față, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

M0xyy este un popular jucător american și streamer „Twitch”. A câștigat importanță pentru canalul său de streaming live „Twitch”, unde are milioane de adepți. M0xyy creează în primul rând montaje pentru jocul „Overwatch” și difuzează gameplay-uri pe „Twitch” și pe canalul său „YouTube”. Este cunoscut pentru comentariul său energic la videoclipurile de joc din „League of Legends”. M0xyy a fost un subiect preferat pentru meme, deoarece conținutul său este de obicei toxic și dur. Este considerat cel mai toxic jucător din America de Nord. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, fața, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre M0xyy.

M0xyy Age

Câți ani are M0xyy? Ziua lui de naștere cade pe 23 august 2000. Are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

M0xyy Înălțime și greutate

Cât de înaltă este M0xyy? Înălțimea sa este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 65 kg sau 158 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

M0xyy Face

M0xyy nu și-a dezvăluit niciodată chipul până în prezent pe nicio platformă de socializare. Își ține fanul dornic de fizică și aspect. Mai mult, uitându-se la el pare un tip frumos. S-a născut și a crescut inițial în Statele Unite.

Familia M0xyy

Care este numele real al lui M0xyy? Numele său adevărat nu este cunoscut. Mai mult, nici numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, a urmat liceul local.

Citește și: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

M0xyy Wiki

M0xyyWiki / Bio
Nume realNecunoscut
PoreclăM0xyy
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere23 august 2000
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 65 Kg (158 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 10.000 USD (USD)

M0xyy Prietena

Cine este iubita lui M0xyy? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. M0xyy este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, M0xyy nu a confirmat despre zvon.

Citește și: Sodakite (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Valoare netă M0xyy

Cât costă valoarea netă a lui M0xyy? Și-a lansat canalul Twitch cu primul său stream live în decembrie 2016. Are 600.000 de adepți sub canalul său Twitch. Valoarea sa netă este estimată la peste 10.000 USD (USD).

Fapte M0xyy

  1. M0xyy îi place dulciurile și îi place să gătească.
  2. De multe ori se antrenează la sală.
  3. El a fost întotdeauna un subiect de batjocură și batjocură.
  4. Chiar și fanii săi nu pierd niciodată o singură șansă de a-și bate joc de el online.
  5. M0xyy este, de asemenea, considerat a fi cel mai notor streamer „Overwatch” de pe „Twitch”.
  6. Acum a câștigat peste 600.000 de adepți pe „Twitch”.
  7. M0xyy are un cont „Instagram”, dar nu este activ acolo.
  8. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Febiven (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte