Mizkif (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mizkif este un jucător american și streamer live pe Twitch, cunoscut sub numele de utilizator Mizkif. Numele său real este Matthew Rinaudo. El a devenit cel mai urmărit streamer de sex masculin care i-a câștigat peste 700.000 de abonați într-un interval de timp rapid. A renunțat la concurență de la câțiva streameri masculini notabili. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el ale lui Mizkif.

Mizkif Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mizkif? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Mizkif Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mizkif? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). De asemenea, este plătit pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Mai mult, el primește o mulțime de critici în întreaga rețea de socializare, o mulțime de oameni au apreciat aspectul din culise la ceea ce este nevoie pentru a-și conduce afacerea de streaming cu normă întreagă.

Epoca Mizkif

Câți ani are Mizkif? Ziua lui de naștere cade pe 14 februarie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele său adevărat este Matthew Rinaudo. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Asmongold (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

MizkifWiki / Bio
Nume realMatthew Rinaudo
PoreclăMizkif
Faimos caTwitch Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere14 februarie 1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 41-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaMaya Higa
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietena Mizkif

Cine este iubita lui Mizkif? Este legat de Maya Higa. În prezent, s-a concentrat foarte mult pe cariera sa. Mai mult, el și-a anunțat oficial mutarea de la Twitch la Mixer și va transmite exclusiv pe platforma de streaming Microsoft.

Citește și: Ice Poseidon (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Cariera Mizkif

Mizkif nu s-a temut să arate critici față de jocurile pe care le joacă, chiar dacă acel joc este unul în care a avut odată o carieră profesională. A menținut un set diversificat de jocuri. El a anunțat că va reveni în flux exclusiv pe Twitch.

Fapte Mizkif

  1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  3. Are și frați.
  4. În iulie 2019, el a dezvăluit că a intrat într-un spital de boli mintale în urma unui ritm cardiac ridicat și a unui atac de panică.
  5. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  6. Albul este culoarea lui preferată.
  7. El împarte selfie-uri pe contul său Instagram Mizkif.
  8. El primește o mulțime de critici pe toate rețelele de socializare, o mulțime de oameni au apreciat priveliștea din culise a ceea ce este nevoie pentru a-și conduce afacerea de streaming cu normă întreagă.
  9. El suferă de o afecțiune cardiacă numită miocardită virală.
  10. Îi place să joace baseball în timpul liber.

Citește și: Fuslie (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte