Skeppy (YouTuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Religie, Fapte

Skeppy este un YouTuber american și o influență social media. El a susținut că este celebru pentru canalul său Skeppy. A câștigat popularitate acolo pentru vlogurile sale de jocuri Minecraft, cu propriile sale descărcări și comentarii. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Skeppy.

Epoca Skeppy

Câți ani are Skeppy? Ziua lui de naștere cade pe 17 ianuarie 2000. Are 21 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Columbus, OH. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Skeppy? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Skeppy este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Citește și: Mia Stammer (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Etnie, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Skeppy

SkeppyWiki / Bio
Nume realZak Ahmed
PoreclăSkeppy
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere17 ianuarie 2000
Locul naşteriiColumbus, OH
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietena Skeppy

Cine este iubita lui Skeppy? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Skeppy este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Valoare netă Skeppy

Cât costă valoarea netă a Skeppy? Canalul său de jocuri a acumulat peste 4,1 milioane de abonați, precum și 1 miliard de vizionări combinate și numărare. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Skeppy

  1. Skeppy și-a început canalul pe YouTube în ianuarie 2015.
  2. Numele său real este Zak Ahmed.
  3. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute.
  4. Albul este culoarea lui preferată.
  5. Îi place să călătorească.

Citește și: Alaïa McBroom (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Date