London Andrews (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Date

London Andrews este un model american de dimensiuni mari și blogger pozitiv pentru corp. A fost publicată în Esquire Turkey, Kink Magazine, WorldStar Hip Hop și multe altele. De asemenea, este o pagină Patreon foarte activă pentru a strânge bani pentru proiecte umanitare. În afară de aceasta, are un fan uriaș care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

London Andrews Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Londra Andrews? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale London Andrews? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 42-32-44 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 38 CC.

London Andrews Age

Câți ani are London Andrews? Ziua ei de naștere cade pe 4 martie 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Texas, Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Katya Henry (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

London Andrews Wiki / Bio

London AndrewsWiki / Bio
Nume realLondon Andrews
PoreclăLondra
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă36 de ani
Zi de nastere4 martie 1984
Locul naşteriiTexas, Statele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-44 inci
Dimensiunea cupei sutienului38 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

London Andrews Boyfriend

Cine este iubitul Londrei Andrews? Deși Londra nu și-a anunțat sexualitatea publicului, ea este fie pansexuală, fie homosexuală. Începând din 2021, este singură și foarte concentrată pe cariera ei.

London-Andrews-iubit

Citește și: Sofia Jamora (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

London Andrews Net Worth

Cât este valoarea netă a Londrei Andrews? Are un cont Instagram, unde are peste 1,4 milioane de adepți. Ea își încarcă fotografiile selfie în aplicație. În prezent, se concentrează asupra studiilor sale și este foarte implicată în crearea și încărcarea numai a videoclipurilor TikTok. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

London Andrews Fapte

  1. London Andrews și-a început cariera ca model plus size la 18 ani.
  2. Ea a creat o pagină Patreon pentru a strânge bani pentru proiecte umanitare.
  3. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  4. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Kristina Alice (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte