Mary Grace Hicks (Sora Hope Hicks) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Mary Grace Hicks este o personalitate renumită. Este mai bine cunoscută ca sora mai mare a lui Hope Hicks, care este un executiv american în relații publice și consilier politic, în calitate de consilier superior al președintelui Donald Trump. În afară de aceasta, Mary Grace Hicks a lucrat și ca model în campania Ralph Lauren cu sora ei. În trecut, ea lucra ca EMT în Greenwich Emergency Medial Service. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, soțul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mary Grace Hicks.

Mary Grace Hicks Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mary Grace Hicks? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,66 m sau 166 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Mary Grace Hicks? Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Mary Grace Hicks Varsta

Câți ani are Mary Grace Hicks? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Greenwich, Connecticut.

Citește și: Nadia Farmiga (Taissa Farmiga Sister) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Frați, Fapte

Wiki Mary Grace Hicks

Mary Grace HicksWiki / Bio
Nume realMary Grace Hicks
PoreclăMary Grace
Faimos ca1. Model

2. Sora Speranței Hicks

Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiGreenwich, Connecticut
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieWyot Woods
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Familia Mary Grace Hicks

Numele mamei lui Mary Grace Hicks este Caye Ann Hicks și tatăl, Paul Burton Hicks III. A crescut în Greenwich, Connecticut. Tatăl ei a fost CEO regional, Americas of Ogilvy Public Relations Worldwide și vicepreședinte executiv de comunicare pentru Liga Națională de Fotbal din 2010 până în 2015, înainte de a deveni director general al Glover Park Group. Familia ei avea o istorie în administrația guvernamentală: mama ei era asistentă administrativă a lui Ed Jones, un congresman democratic din Tennessee; bunicul ei matern, G. W. F. „Olandeză” Cavender, a lucrat în Departamentul Agriculturii din SUA ca administrator în timpul a două administrații diferite; iar bunica ei maternă, Marilee Cavender, a lucrat la Departamentul Transporturilor din SUA.

Citește și: Nicky Trebek (Fiica lui Alex Trebek) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Soțul Mary Grace Hicks

Cine este soțul lui Mary Grace Hicks? A legat nodul cu Wyot Woods în 2016 în Greenwich, în fața familiilor lor. Mai mult, cuplul nu este binecuvântat cu niciun copil de acum.

Mary Grace Hicks Net Worth

Cât costă valoarea netă a Mary Grace Hicks? Cariera sa de model este principala sursă de venit. Valoarea netă a Mariei este estimată la peste 3 milioane USD (USD).

Mary Grace Hicks Fapte

  1. Sora lui Mary Grace Hicks, Hope Hicks, a fost un model adolescent, apărând în revista Greenwich în 2002.
  2. A urmat liceul Greenwich.
  3. Mary este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Îi place să danseze și să citească romane fictive în timpul liber.
  5. Albul este una dintre culorile ei preferate.
  6. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Natalie Biden (nepoata lui Joe Biden) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found