Heidi O'ferrall (Soția ProJared) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Soț, Valoare netă, Fapte

Heidi O'Ferrall este un cosplayer, Youtuber, designer de costume și model premiat din Dallas, Texas, SUA. În afară de aceasta, ea este mai bine cunoscută ca fosta soție a jucătorului YouTube ProJared aka Jared Knabenbauer. Recent, Heidi l-a acuzat pe soțul ei că a înșelat-o cu Holly Conrad. Pe 9 mai 2019, ea a scris pe Twitter și a dezvăluit că soțul ei are o relație cu Holly Conrad. Această acuzație a venit după ce ProJared a anunțat că el și Heidi au divorțat, numindu-i totul în afară de o decuplare conștientă și apoi ulterior l-a blocat pe Heidi pe toate conturile de pe rețelele sociale.

Heidi O’ferrall și Holly conrad

 • Heidi l-a acuzat pe Cosplayer și youtuberul Holly Conrad, în vârstă de 34 de ani, pentru o relație cu soțul ei ProJared.
 • S-au bombardat reciproc pe social media prin Twitter.
 • Heidi a scris pe Twitter: „Nu am târât niciodată niciun prieten sau fost online de dragul acestuia. Dar soțul meu de personalitate publică m-a înșelat cu o altă persoană publică, în public, în timp ce fanii i-au înveselit crezând că este ficțiune. Cred că o concluzie publică este potrivită. ”
 • Holly Conrad a răspuns acuzației sale și a scris „oarecum că merge pe internet” și a denumit declarația ei drept „declarație hiperbolică”. O declarație despre care Conrad a spus că era folosită pentru a „demoniza pe străini”. Conrad a adăugat: „Aceasta nu este treaba nimănui, ci a lor”. Declarația se încheie cu Conrad spunând că vrea doar „cea mai bună fericire pentru cei din jurul meu” și că „nu ar face niciodată rău nimănui”.
 • Conrad renunță spunând că va părăsi Twitter pentru o vreme.

Citește și: Natasha Shishmanian (soția lui Chris Evans) Bio, Wiki, Soț, Gemeni Copii, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fapte

Heidi O’ferrall și Husband ProJared

 • În 2014, Heidi și ProJared s-au căsătorit.
 • Înainte de căsătorie, ea s-a întâlnit cu ProJared timp de doi ani.
 • Este proprietarul Forest Girl Clothing din Bothell, Washington.
 • Recent, Heidi l-a acuzat pe soțul ei că a înșelat-o cu Cosplayer în vârstă de 34 de ani și cu youtuberul Holly Conrad.
 • Pe 9 mai 2019, ea a scris pe Twitter și a dezvăluit că soțul ei are o relație cu Holly Conrad.
 • Această acuzație a apărut după ce ProJared a scris pe Twitter că cuplul solicită divorțul, în ciuda eforturilor sale de a face căsătoria lor să funcționeze.
 • În mai 2019, Heidi a scris pe Twitter și a scris: „Am aflat recent că soțul meu @ProJared mi-a luat naibii de @HollyConrad în spatele meu de luni de zile. Habar n-am ce anunț tocmai a făcut pentru că m-a blocat ”.
 • Mai târziu, ea susține și „Am dovezi. Conversații explicite și fotografii ale relației lor, despre care mi-a mințit pe larg în multe ocazii. Îmi promitea că era angajat în relația noastră la acea vreme și îi promitea că se va despărți de mine ”.
 • Anterior, pe 8 mai, ProJared a postat pe Twitter și a postat o poză. „Știu că acest lucru poate fi surprinzător și supărător pentru mulți dintre voi, dar știți ce facem pentru ca amândoi să căutăm fericirea pentru noi înșine. În acest timp, puteți vedea o mulțime de zvonuri, speculații și bârfe. Vă rog să faceți propriile observații și să ajungeți la propriile concluzii, adăugați că această decizie a fost luată după o terapie extinsă din partea mea și terapia cuplurilor din partea mea și terapia cuplurilor împreună. Acestea fiind spuse, acesta este tot ceea ce intenționez să afirm public cu privire la această chestiune. Confidențialitatea, bunăstarea mentală și discreția lui Heidi au fost întotdeauna și vor rămâne cea mai mare prioritate a mea prin toate acestea. Sper că am putea părăsi amândoi această căsătorie cu stil și grație. Plănuiesc să fac tot ce pot din partea mea pentru ca acest lucru să se întâmple ”.
 • Cu toate acestea, Heidi a scris din nou pe Twitter: „Le-a spus prietenilor săi o versiune a evenimentelor care omite infidelitatea sa și mă descrie ca o persoană agresivă și nerezonabilă. Ca și cum aș fi supărat aleatoriu și supărat tot timpul, fără niciun motiv. Pentru că mă abuzează. ”
 • Holly Conrad a răspuns acuzației sale și a scris „oarecum că merge pe internet” și a denumit declarația ei ca „declarație hiperbolică”. O declarație despre care Conrad a spus că a fost folosită pentru a „demoniza pe străini”. Conrad a adăugat: „Aceasta nu este treaba nimănui, ci a lor”. Declarația se încheie cu Conrad spunând că vrea doar „cea mai bună fericire pentru cei din jurul meu” și că „nu ar face niciodată rău nimănui”.
 • Conrad renunță spunând că va părăsi Twitter pentru o vreme.
 • Oamenii nu au fost înfășurați în drama cuplurilor de când Luke și Laura din General Hospital au captivat națiunea.
 • În plus, a fi înșelat de soțul tău nenorocit de șobolan este destul de rău.
 • Dar când soțul tău este „celebritatea” YouTube ProJared, iar drama înșelătoare se desfășoară în timp real, este un strat suplimentar de îngrozitor.
 • Și aceasta este realitatea pentru îndelunga suferință Heidi O'Ferrall, care merită mult mai bine decât gunoiul pe care l-a primit de la ProJared.
 • De fapt, scandalul a început pentru prima dată când ProJared, al cărui nume real este Jared Knabenbauer, a cerut, potrivit The Verge, fotografii nud de la fani.
 • Cel puțin doi dintre acești fani erau minori și, potrivit raportului Verge, ProJared știa că erau minori în momentul în care a solicitat fotografiile.
 • Potrivit ComicsBeat, drama dintre ProJared și viitoarea sa fostă soție a început în altă parte? pe rețelele de socializare. ProJared a intrat pe Twitter pentru a anunța că el și Heidi au divorțat și a făcut să pară că este o „decizie reciprocă”, numind-o totul în afară de „decuplare conștientă”. Apoi, Heidi a aflat că viitorul ei fost soț a blocat-o pe toate conturile de socializare. Și atunci a început să lacrimeze, intrând în detalii detaliate despre modul în care ProJared nu numai că o înșela cu un fost prieten, ci și că era abuziv emoțional față de ea.
 • Concluzie: Deci, nu este clar dacă „Commander Holly” admite că a înșelat cu ProJared. Cu toate acestea, ceea ce este clar că, ca urmare a acestei drame, adepții lui ProJared au scăzut semnificativ (începând cu această scriere, cu mai mult de 200.000) și este posibil să aibă mai multe necazuri decât fusese pregătit anterior, mai ales dacă se poate dovedi că a primit fotografii nud de la fani minori.

Citește și: Barbara Palvin (Model) Bio, Wiki, Iubit, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Heidi O’ferrall Age

Câți ani are Heidi O’ferrall? În prezent, vârsta Heidi are 32 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 6 inci înălțime și cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Heidi O’ferral Wiki

Wiki / Bio
Nume realHeidi O'ferrall
PoreclăHeidi
Vârstă32 de ani
Născut1 aprilie 1988
ProfesieDesigner de costume,

Cosplayer, YouTuber

Renumit pentru1. Își acuză soțul că a înșelat-o și

având o aventură cu Holly Conrad

2. Fiind soția lui ProJared

Locul naşteriiDallas, Texas (SUA)
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniealb
ZodiacBerbec
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'6 "
GreutateAproximativ 55 kg

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (Marea Britanie)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Relaţie
Starea civilăDivorțat
Istoria întâlnirilor? Jared Knabenbauer
IubituleJared „ProJared” Knabenbauer
Soț / SoțieJared Knabenbauer "ProJared" (YouTuber)
CopiiNici unul
Calificare
Alma MaterUniversitatea din Texas
ŞcoalăLiceul local
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareTwitter, Twitch

Heidi O’ferrall Bio & Education

Heidi O'Ferrall s-a născut la 1 aprilie 1988 și din Dallas, Texas, SUA. Ea deține naționalitatea americană. Ea aparține etniei albe caucaziene. Familia ei este formată din tatăl ei, mama și frații, ale căror informații nu sunt cunoscute în domeniul public. În ceea ce privește educația, a urmat cursurile Universității din Texas la Arlington în 2015 și a absolvit o diplomă de licență în arte plastice în tehnologie și design teatral. În plus, a făcut stagii la God Save the Queen Fashions.

Citește și: Madi Edwards (Model) Bio, Wiki, Iubit, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Heidi O’ferrall Fapte

 • Cântă cântece și călătorește la Miami Beach, când este liberă de la serviciu.
 • Actorii preferați ai lui Ferrall sunt Chris Evans și Jennifer Evans.
 • Lucrarea lui Heidi prezentată la IGN și Kotaku.
 • Ea a judecat concursurile RTX și Dallas Comic Con Fan Days.
 • În 2016, ea primește primul loc la Samus Aran - Ikkicon.
 • În timpul carierei sale, a obținut o mulțime de premii și onoruri.
 • Ferrall a fost onorat la cosplay-ul principal din Sydney Losstarot și Callo Merlose.
 • ProJared anunță că el și Heidi au divorțat, numindu-i totul în afară de o decuplare conștientă și apoi a blocat-o pe Heidi pe toate conturile de socializare.
 • Citiți-o pe biografia sa, „Sunt un artist și designer care realizează îmbrăcăminte, costume, lumânări, case de zane și ciudățenii capricioase”.
 • Ocazional colaborează cu Arda Wigs pentru a crea costume cu produsele lor frumoase pentru peruci.
 • Unele dintre perucile Arda prezentate în acest flux sunt sponsorizate, în timp ce altele au fost cumpărate de ea.
 • Ca o fată poster pentru tăiat / cusut, ea își folosește ocazional modelele de cusut pentru fluxuri creative!
 • Ea face parte din Programul Amazon Influencer.
 • Orice cumpărați de pe vitrina ei îi susține munca și este o modalitate excelentă de a găsi legături directe către materialele ei preferate!

Citește și: Rain Dove (Model) Bio, Wiki, Relație, Sex, Sexualitate, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date