Hasty Khoei (Soția lui Jacques Torres) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Hasty Khoei este o personalitate populară americană și este, de asemenea, proprietarul unui magazin de ciocolată, Madame Chocolate, din Beverly Hills, California. Este mai bine cunoscută ca soția lui Jacques Torres. Este un patiser și ciocolater francez. Torres este membru al comunității Centrului Culinar Internațional, ca Decan al Artelor de Patiserie, precum și susține demonstrații de patiserie. El apare în emisiunea Nailed It. Hasty este foarte apropiată de soțul ei și îi susține profesia atât de mult încât și-a păstrat numele contului Instagram ca Madame Chocolat. Recent, cuplul locuiește împreună în Los Angeles, California. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, valoarea netă a lui Hasty Khoei și multe altele despre ea.

Înălțimea și greutatea lui Khoei Hasty

Cât de înaltă este Hasty Khoei? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 59 kg sau 130 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Hasty Khoei Age

Câți ani are Hasty Khoei? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. În prezent, are aproximativ 33 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut la New York.

Hasty KhoeiWiki / Bio
Nume realHasty Khoei
PoreclăGrăbit
Faimos ca1. Ciocolată

2. Soția lui Torres

Vârstă33 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiNew York
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 59 Kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiFiul: Pierre

Fiica: Jacqueline

Soț / SoțieJacques Torres
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte

Hasty Khoei Husband & Children

Cine este soțul lui Hasty Khoei? Este căsătorită cu patiserul și ciocolaterul francez Jacques Torres. În 2007, Hasty Khoei s-a căsătorit cu ciocolata Torres. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Fiul lor, Pierre, s-a născut pe 19 august 2016. Fiica lor, Jacqueline, s-a născut pe 5 aprilie 2019. Mai mult, familia locuiește în prezent în New York.

Hasty Khoei Net Worth

Care este valoarea netă a lui Hasty Khoei? Khoei deținea o ciocolată, Madame Chocolat, în Beverly Hills, California. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Fapte Hasty Khoei

  1. Este populară pentru că este soția celebrului bucătar patiser algerian și ciocolater, Jacques Torres.
  2. Soțul ei, Torres a apărut ca judecător în sezonul 4 din Next Great Baker și este judecător și co-gazdă la emisiunea de comedie de gătit Nailed It! alături de Nicole Byer.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Erin Angle (Soția Jon Bernthal) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found