Cine este Lana Rhoades: Biografie, Wiki, valoare netă, salariu, înălțime, greutate, vârstă, măsurători, iubit, fapte

Lana Rhoades este o vedetă americană de film pentru adulți care s-a mutat în Los Angeles din Chicago după ce a contactat agentul Mark Speigler prin e-mail. În afară de aceasta, are peste 14 milioane de adepți pe Instagram și peste 1,4 milioane de adepți pe Twitter. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Lana Rhoades.

Lana Rhoades Net Net & Salary

Care este valoarea netă a Lana Rhoades? Ca model, Lana a influențat mulți oameni să urmeze un stil de viață sănătos și antrenamente care să ridice faima oamenilor la următoarea înălțime. Ea este o vedetă Instagram și a adunat peste 12 milioane de adepți. Structura corpului ei a făcut-o celebră în industria glamourului. Putem vedea imaginile ei elegante pe site-urile sociale care au făcut-o o stea în ascensiune. Din profesia sa, ea a acumulat o sumă considerabilă de venituri. Valoarea netă estimată a Lana Rhoades este de aproximativ 500 mii USD.

Lana Rhoades Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lana Rhoades? Fără îndoială, Lana are dimensiunea corpului la care visează mulți oameni și și-a încărcat corpul apreciat pe Instagram. Putem să-i vedem corpul strălucitor și este binecuvântată cu o figură de corp curbată.

Are o înălțime medie de 5 picioare și 5 inci înălțime și o greutate corporală de 59 kg, care i se potrivește perfect. În mod similar, are părul întunecat, care se potrivește tenului ei. Culoarea ochilor Lanei este albastră.

Lana Rhoades Măsurători ale corpului

Care sunt măsurătorile corporale ale Lanei Rhoades? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-28-40 inch. Poartă o cană de sutien de 36 CC.

Lana Rhoades Age

Câți ani are Lana Rhoades? Ziua ei de naștere cade pe 6 septembrie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Chicago, IL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Chris Gone Crazy (Instagram Star) Bio

Lana Rhoades Wiki / Bio

Lana RhoadesWiki / Bio
Nume realLana Rhoades
PoreclăLana
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă24 de ani
Zi de nastere6 septembrie 1996
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 59 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 CC
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleMike Majlak
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500 de mii de dolari

Iubitul Lana Rhoades

Cine este iubitul Lanei Rhoades? A fost legată în mod romantic de YouTuber, Logan Paul. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în ianuarie 2020, când Rhoades a avut o întâlnire cu prietenul apropiat al lui Paul, Mike Majlak. Începând din 2021, Rhoades și Majlak au intrat într-o relație, iar fostul ei iubit Paul, se pare că a fost în relații bune acum.

Familia Lana Rhoades

Lana Rhoades nu a oferit nicio informație despre trecutul familiei sale, părinții ei ar putea fi cetățeni ai ambelor țări. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă că părinții ei sunt italieni sau jamaicani.

Lana Rhoades Fapte

  1. Lana Rhoades a apărut în mod constant în videoclipurile lui Logan Paul, care au reflectat relația lor congenială.
  2. Lana Rhoades și Mike Majlak s-au despărțit la începutul lunii octombrie 2020, înainte de a se împăca în cele din urmă o săptămână mai târziu.
  3. A lucrat la Tilted Kilt lângă Chicago, Illinois.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Roșu și negru este culoarea ei preferată.

Citește și: Macei (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte