Lesly Brown (Model Playboy) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Carieră, Valoare netă, Date

Lesly Brown-Sajak este fotograf american și model „Playboy”. A câștigat faima pentru că este a doua și actuala soție a personalității de televiziune și gazda emisiunii de jocuri de televiziune sindicat „Roata norocului”, Pat Sajak. În 1989, s-au căsătorit și au continuat să aibă doi copii împreună. Brown s-a gândit pe scurt să urmeze o carieră ca avocat, dar mai târziu a decis să rămână acasă și să crească copiii. De atunci a devenit fotograf. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, cariera, familia, valoarea netă a lui Lesly Brown și multe altele despre ea.

Lesly Brown Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lesly Brown? Ea stă pe o înălțime bună de 5 picioare și 8 inci înălțime. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Are o dimensiune a corpului de 34-25-34 inch. Poartă un sutien de 32 B. Are părul brun închis și culoarea ochilor căprui. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Lesly Brown Wikipedia

Wiki
Nume realLesly Brown
Nume / Nume de scenăLesly
Zi de nastere18 februarie 1965
Vârstă55 de ani (începând cu 2020)
ProfesieModelul Playboy
Renumit pentruSoția personalității de televiziune și gazda sindicatului

emisiunea de televiziune „Roata norocului”, Pat Sajak

Locul nașterii / orașul natalStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Reședința curentăStatele Unite ale Americii
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieEtnia caucaziană albă
Semn zodiacalBerbec
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri - 172 cm

În metri- 1,72 m

În picioare inci- 5'8 "

GreutateÎn kilograme- 60 kg

În lire sterline- 132 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

34-25-34 inch
Talie25 inci
Măsura șoldului34 inci
Marimea sutienului32 B
Mărimea pantofului6 (Marea Britanie)
Mărimea rochiei3 (SUA)
Corp lucratPotrivi
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro inchis
TatuajeN / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Relații
Starea civilăDivorțat
Întâlniri anterioareNecunoscut
IubituleNecunoscut
Soț / SoțiePat Sajak
Copii / Copilda
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
ŞcoalăLiceu
Universitate colegiuNecunoscut
Favorite
Actor favoritTom Hanks
Actrita preferataSvetlana Khodchenkova
Culoare preferataalb
Mâncare favorităMâncare continentală
Loc preferatParis
Hobby-uriCumpărături și călătorii
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 1,5 milioane USD (începând cu 2020)
Sponsori / Reclame 80 K USD

Citește și: Milos Drago (Model) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Prietena, Măsurători corporale, Valoare netă, Date

Soțul Lesly Brown

Cine este soțul lui Lesly Brown? În 1988, Brown și Sajak au făcut cunoștință la inaugurarea unui bar sportiv din California, deținut de un prieten comun. Ea este cu puțin peste 18 ani mai tânără decât el. Sajak a recunoscut că „nu era electricitate în aer” în timpul întâlnirii lor. În următoarele câteva luni, au conversat la telefon în mod regulat, dar aceste conversații nu au implicat nimic romantic.

Cu toate acestea, până în primăvara anului 1989, lucrurile au început să se schimbe. Amândoi au început să simtă că există ceva mai mult decât prietenie între ei, dar niciunul dintre ei nu era pregătit să fie primul care își exprima sentimentele. Sajak a fost căsătorit anterior cu Sherrill Sajak din 1979 până în 1986. Relația lor în devenire ar fi rămas în limb pentru totdeauna dacă Brown nu ar fi fost prezentat într-un alt spectacol sindicalizat, „Jocul de întâlniri” și ar fi mers la o întâlnire în Mexic cu burlacul câștigător.

Citește și: Pat Sajak (Personalitatea televiziunii) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Sajak a declarat că propria sa reacție la această călătorie a fost că a fost „puțin supărat”. Brown a făcut referire la aceasta drept „gelozie la limită”. Oricum, după ce Brown s-a întors, a luat un zbor pentru a o întâlni. Atunci a știut că vrea să-și petreacă restul vieții cu ea. El a propus cu un inel cu un diamant în formă de marchiză de trei carate plus, de Ziua Muncii din SUA. În ajunul Anului Nou, în 1989, Brown și Sajak s-au căsătorit într-o ceremonie foarte tradițională într-o biserică catolică din secolul al XIX-lea din Annapolis, Maryland. Prietenul și prietenul lui Sajak de lungă durată la emisiunea de scurtă durată a emisiunii CBS „The Pat Sajak Show”, Dan Miller, a fost cel mai bun om al său.

Co-gazda Sajak, Vanna White, a fost prezentă, alături de alți 150 de invitați. Brown și Sajak au împreună doi copii, un fiu, Patrick Michael James Sajak (născut la 22 septembrie 1990) și o fiică, Maggie Marie Sajak (5 ianuarie 1995). Cuplul locuiește în principal în Severna Park, Maryland. Au și o casă în Los Angeles.

Citește și: Tyra Banks (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prieten, Valoare netă, Date

Lesly Brown Bio, Age & Family

Câți ani are Lesly Brown? S-a născut la 18 februarie 1965 în SUA, din părinți, Michael Brown și Maria Brown. Are 55 de ani. Tatăl ei este dentist. A crescut cu două surori, Wendy și Kelly. Mai mult, Lesly Brown este un american și aparține etniei albe. În conformitate cu educația sa, și-a finalizat licența în producția de televiziune de la Universitatea din Maryland în 1986.

Lesly Brown Carieră

Cronologia carierei Lesly Brown: A părăsit cariera de model pentru a urma o diplomă de licență în drept. Cu toate acestea, viitorul ei avea altceva de oferit, mai târziu a devenit un fotograf celebru. Într-unul din interviurile sale cu People Magazine, ea a spus „Am părăsit cariera de Modeling pentru a deveni un profesionist în drept.

În 1988, a apărut într-un Playboy Pictorial numit Women of Washington. A apărut din nou în promovarea bijuteriilor cu tematică Roată, care a fost proiectată de ea în 2008.

Citește și: Pamela Anderson (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Lesly Brown Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lesly Brown? Câștigă o sumă bună de bani ca fotograf. Cu toate acestea, el nu și-a dezvăluit valoarea publică. După ce s-a căsătorit, Sajak a cumpărat vile de 1,28 milioane de dolari în Severna Park, lângă Annapolis, Maryland. A doua lor casă din Los Angles, Calfornia, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Lesly Brown Fapte

  1. Wiki și Bio: Brown a făcut mai multe apariții în emisiunea ‘Roata norocului’. La 1 aprilie 1997, ea și gazda unui alt spectacol sindicalizat „Jeopardy”, Alex Trebek, i-au înlocuit pe Vanna White și, respectiv, Sajak, ca gazde ale „Roții norocului”, în timp ce Sajak și White s-au întrecut unul împotriva celuilalt.
  2. Brown este, de asemenea, un producător de bijuterii. În martie 2008, ea a apărut într-un episod din „Roata norocului”, astfel încât să-și poată promova bijuteriile cu tematică.
  3. A fost menționată în puzzle-ul nocturn PAT 18 LES 1990 SA ȘI LESJ SAJAK.
  4. Ea a apărut în chat-ul de închidere pentru a promova o linie de bijuterii cu tematică Roată pe care a proiectat-o, în 2002.
  5. Brown a făcut mai multe apariții în emisiunea ‘Roata norocului’.
  6. Pe 10 mai 2019, Lesly a apărut în segmentul final pentru episodul 7.000.
  7. Brown și Sajak au făcut cunoștință la inaugurarea unui bar sportiv din California.
  8. Ea a cunoscut un anumit succes ca model, devenind Miss Georgetown și apărând în revista „Playboy” în 1988.
  9. Hobby-urile sale includ fotografia și călătoriile.
  10. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.

Citește și: Paris Roxanne (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte