Brandi Love (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Brandi Love este o actriță americană. Este de origine poloneză și germană. A crescut în suburbia din Detroit, Dearborn, Michigan, și a participat la Central Michigan University. Ea a fondat parentsinadult.com, o organizație care sprijină artiști interpreți adulți care au devenit părinți. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki-ul lui Brandi Love, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, valoarea netă, cariera, copiii și multe altele despre ea.

Brandi Love Height & Weight

Cât de înaltă este Brandi Love? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,70 m sau 170 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD. Este și o ciudată de fitness. Are ochi căprui frumoși și are părul blond.

Brandi Love Age

Câți ani are Brandi Love? Ziua ei de naștere cade pe 29 martie 1973. În prezent, are 47 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Carolina de Nord.

Brandi LoveWiki / Bio
Nume realTracey Lynn Livermore
PoreclăBrandi Love
Faimos caActriţă
Vârstă47 de ani
Zi de nastere29 martie 1973
Locul naşteriiCarolina de Nord
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Realiunecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,70 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieChris Potoski
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Brandi Love Husband

Cine este soțul lui Brandi Love? Este căsătorită cu Chris Potoski. Este antreprenor și om de afaceri. Ea și soțul ei au discutat public căsătoria lor deschisă. Mai mult, cuplul este binecuvântat și cu o fiică.

Brandi Love Career

Brandi Love CareerCronologie: În 2014, ea și-a început propriul site, BrandiLove.com. În 2008, Love a început să cânte pentru companiile de producție din Los Angeles. În calitate de interpret de film pentru adulți, a devenit cunoscută pentru aparițiile sale în producțiile MILF și „Hot Wife”. Din 2011, Love a jucat în producții pentru companii precum Brazzers, Girlfriends Films, Hustler Video, Tom Byron Pictures, Wicked Pictures și multe altele.

Brandi Love Net Worth

Care este valoarea netă a Brandi Love? În 2008, ea și-a lansat cartea, Getting Getting Wild Sex from Your Conservative Woman. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Brandi Love

  1. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute.
  2. A crescut în suburbia din Detroit, Dearborn, Michigan.
  3. Are și frați.
  4. A fost crescută presbiteriană.
  5. Este nepoata comerciantului de acțiuni Jesse Lauriston Livermore.
  6. Dragoste a apărut pe Penn & Teller: Bullshit! episod la „Războiul împotriva porno”.

Citește și: Chris Potoski (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte