Connor Murphy (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Date

Connor Murphy este un culturist profesionist din Texas SUA. El a ajuns la vedete pentru videoclipurile sale de pe YouTube și pentru postările motivaționale pe Instagram sub numele ConnorMurphyOfficial. El a încărcat un prim videoclip de pe YouTube numit „Transformarea naturală a corpului Connor Murphy” în ianuarie 2016. Mai mult, în 2016, Connor și-a dus fizicul la scena principală din categoria NPC Dallas Europa Games pentru bărbați. După luni de muncă și dedicație, Connor și-a asigurat un respectabil loc 3. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre Connor Murphy!

Connor Murphy Înălțime și greutate

Cât de înalt este Connor Murphy?El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 138 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Connor Murphy Age

Câți ani are Connor Murphy? Ziua lui de naștere cade pe 7 octombrie 1994. În prezent, are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Texas. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Pineapplebrat (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Connor MurphyWiki / Bio
Nume realConnor Murphy
PoreclăConnor
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere7 octombrie 1994
Locul naşteriiTexas, Statele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 63 kg (138 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului26 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Connor Murphy Prietena

Cine este iubita lui Connor Murphy? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: FlightReacts (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Connor Murphy Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Connor Murphy? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Connor Murphy Fapte

  1. Connor Murphy și transformarea sa minunată de la un băiat tânăr, la un culturist natural.
  2. El se menține la exercițiile de bază care obțin rezultate, cum ar fi presă pe bancă, ghemuit, aplecat peste rând și presă de sus.
  3. A început în 2016 ca un culturist amator.
  4. El a creat un fizic demn de o poziție pe locul 3 la NPC Dallas Europa Games.
  5. A devenit sportiv sponsorizat pentru 1 Up Nutrition și deținea o linie de îmbrăcăminte numită Adonyx.
  6. Are milioane de abonați sub canalul său YouTube.

Citește și: Cody Jones (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte