Kristi Noem (guvernator al Dakota de Sud) Valoare netă, Wiki, Bio, vârstă, soț, familie, carieră, fapte

Kristi Lynn Noem (30 noiembrie 1971) este un politician american care ocupă funcția de al 33-lea și actual guvernator al Dakota de Sud din 2019. Membru al Partidului Republican, a fost reprezentantul SUA pentru districtul congresional din Dakota de Sud în perioada 2011-2019 și membru al Camerei Reprezentanților din Dakota de Sud din 2007 până în 2011. Noem a fost ales guvernator în 2018 și este prima femeie guvernator din Dakota de Sud. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Kristi Noem.

Kristi Noem Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kristi Noem? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 6 inci înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei nu sunt cunoscute. Are o pereche de ochi maro închis și are culoarea părului brun. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Kristi Noem Soț

Cine este soțul lui Kristi Noem? Este căsătorită cu Bryon Noem, din 1992. În prezent, Noem locuiește împreună cu soțul ei și cei trei copii ai lor la Racota Valley Ranch lângă Castlewood. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu se știe că este domeniul public.

Citește și: Amy Coney Barrett (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Kristi Noem Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kristi Noem? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200 milioane USD. Sursa ei principală de venit este cariera politică. Salariul ei este de 113.961 de dolari.

Kristi Noem Wikipedia

Wiki / Bio
Nume realKristi Lynn Arnold
PoreclăKristi
Născut30 noiembrie 1971
Vârstă48 de ani (începând cu 2020)
ProfesiePolitician
Cunoscut pentru33 guvernator din Dakota de Sud
Partid politicRepublican
Locul naşteriiWatertown, Dakota de Sud, S.U.A.
ŞedereReședința guvernatorului
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniealb
HoroscopPești
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'6 "
Greutate55 kg

Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Familie
PărinţiTatăl: Corrine Arnold

Mama: Ron

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Soț / soțBryon Noem
Copii(3)
Calificare
EducaţieUniversitatea de Stat din Dakota de Sud (BA)
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 200 milioane USD (începând cu 2020)
Salariu $113,961
Contacte online
Link-uri de socializareTwitter, Instagram, Facebook

Kristi Noem Bio, Age & Family

Câți ani are Kristi Noem? S-a născut la 30 noiembrie 1971, la Ron și Corrine Arnold în Watertown, Dakota de Sud. Are 48 de ani. A crescut împreună cu frații ei la ferma și ferma familiei din județul Hamlin din mediul rural. Conform educației sale, a absolvit liceul Hamlin în 1990 și a câștigat titlul de regină a zăpezii din Dakota de Sud. Ea a recunoscut experiența că a ajutat-o ​​să-și lustruiască abilitățile de vorbire în public și de promovare. După liceu, s-a înscris la Universitatea de Stat din Nord. S-a căsătorit cu Bryon Noem la vârsta de 20 de ani. După moartea tatălui ei, Noem a încetat să frecventeze facultatea cu normă întreagă, dar ulterior a urmat cursuri la campusul Watertown al Mount Marty College și la Universitatea de Stat din Dakota de Sud și la cursuri online de la Universitatea din Dakota de Sud.

Citește și: Condoleezza Rice (politician) Wiki, biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, carieră, familie, fapte

Cariera politică Kristi Noem

Kristi Noem, după ce a fost aleasă la Congres, Noem și-a continuat educația, urmând cursuri online și primind credite pentru munca ei ca reprezentantă, conducând Washington Post să-și numească în mod facet „cel mai puternic stagiar” din Capitol Hill pentru numărul de credite pe care le-a primit pentru stagii. În 2012, a obținut un B.A. în științe politice de la Universitatea de Stat din Dakota de Sud.

Fapte Kristi Noem

  1. Wiki și Bio: Noem a fost depus în funcția de guvernator al Dakota de Sud la 5 ianuarie 2019.
  2. Este prima femeie din istoria Dakotei de Sud care deține această funcție.
  3. La 31 ianuarie 2019, Noem a semnat un proiect de lege care aboli cerința permisului de a purta o pistol ascuns.
  4. Începând cu 14 aprilie 2020, Noem era unul dintre cei șapte guvernatori care nu emiteau ordine de stat la domiciliu la nivel național ca răspuns la pandemia COVID-19.
  5. Are un imens fan care îi urmărește și pe platformele sale de socializare.
  6. Biografia ei pe Instagram este „South Dakotan. Soție. Mama. Onorat să servească în calitate de guvernator al Dakotei de Sud. Faceți clic aici pentru a viziona starea mea de stat din 2020! ”
  7. A câștigat un B.A. în științe politice de la Universitatea de Stat din Dakota de Sud în 2012.
  8. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte