Ann Marie Pallan (soția lui Robert Trump) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă, fapte

Ann Marie Pallan este o fostă asistentă executivă americană la organizația Trump. Este mai bine recunoscută ca a doua soție și acum văduvă a lui Robert Trump. A fost dezvoltator imobiliar american și director de afaceri. El a fost fratele mai mic al lui Donald Trump, al 45-lea președinte al Statelor Unite. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ann Marie Pallan Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ann Marie Pallan? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-42 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Ann Marie Pallan Age

Câți ani are Ann Marie Pallan? Numele ei exact de naștere nu este cunoscut. Are peste 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Tiffany Ortiz (Soția lui David Ortiz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Wiki Ann Marie Pallan

Ann Marie PallanWiki / Bio
Nume realAnn Marie Pallan
PoreclăAnn Marie
Faimos caSoția lui Robert Trump
Vârstă50 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-42 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieRobert Trump
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Ann Marie Pallan Soț

Cine este soțul lui Ann Marie Pallan? A fost căsătorită cu Robert Trump. El era fratele mai mic al lui Donald Trump. Pe lângă aceasta, Trump s-a căsătorit cu a doua soție, Ann Marie Pallan, în ianuarie 2020. Mai mult, Robert Trump a murit la NewYork – Presbyterian Hospital din Manhattan a doua zi, 15 august 2020, la vârsta de 71 de ani, cu 11 zile înainte de a 72-a aniversare; cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Citește și: Michelle Obama (soția lui Barack Obama) Biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, copii, fapte

Valoarea netă a Ann Marie Pallan

Care este valoarea netă a lui Ann Marie Pallan? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Ann Marie Pallan Fapte

  1. Soțul lui Ann Marie Pallan, Robert Stewart Trump, s-a născut în Queens, New York, la 26 august 1948, din Fred Trump și Mary Anne MacLeod.
  2. Robert Trump a fost căsătorit de două ori.
  3. Trump a participat la Universitatea din Boston, unde s-a specializat în economie.
  4. Ann Marie Pallan nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este o iubitoare de animale de companie.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found