Hashinshin (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hashinshin este un jucător al Ligii Americane a Legendelor. El a susținut că este celebru pentru fluxurile sale obișnuite. El a devenit cel mai urmărit streamer de sex masculin care i-a câștigat peste 550.000 de adepți într-un interval de timp rapid. De asemenea, este bine cunoscut pentru că a jucat în primul rând ca Jax și a petrecut mulți ani consecutivi ca Challenger. A renunțat la concurență de la câțiva streameri masculini notabili. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Hashinshin.

Înălțimea și greutatea lui Hashinshin

Cât de înaltă este Hashinshin? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 60 kg sau 131 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Epoca Hashinshin

Câți ani are Hashinshin? Ziua lui de naștere cade pe 18 noiembrie 1990. În prezent, are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Cincinbear (Twitch star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

HashinshinWiki / Bio
Nume realRobert Brotz
PoreclăHashinshin
Faimos caTwitch Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă29 de ani
Zi de nastere18 noiembrie 1990
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 60 Kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 41-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietena Hashinshin

Cine este iubita lui Hashinshin? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Tyler1 (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Cariera și valoarea netă a lui Hashinshin

Care este valoarea netă a lui Hashinshin? A început streamingul în 2012 și mai târziu a devenit faimos pentru că a fost un jucător eficient calificat mecanic. Urmează o carieră în actorie și modelare. Hashinshin transmite în mod regulat conținut League of Legends în canalul său Twitch, care are peste 550.000 de adepți. Este bine cunoscut pentru că a folosit Jax, un campion supradimensionat (OP) în riftul invocaților și a petrecut mulți ani în topul LoL, Challenger. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Fapte Hashinshin

  1. Popularul streamer Twitch are peste 280.000 de adepți și a acumulat aproape 32.000.000 de vizionări de canale.
  2. El a fost interzis de pe platforma de streaming Twitch după ce a fost acuzat de „îngrijirea” minorilor.
  3. Hashinshin a fost eliminat de pe platformă și nu i s-a permis să încarce conținut suplimentar după ce o femeie a pretins că a îngrijit-o de la vârsta de 15 ani.
  4. Înainte de a deveni un streamer celebru, a trăit în Chicago, Illinois.
  5. El este, de asemenea, unul dintre jucătorii de top din Poxnora și Compania eroilor.

Citește și: Joedat Esfahani (Twitch Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte