Alinity Divine (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

Alinity Divine este un jucător american Twitch și o personalitate de social media. Este cunoscută mai ales pentru canalul de streaming live Alinity. Numele ei este inspirat din jocul ei cel mai frecvent jucat și difuzat, World of Warcraft. Ea joacă frecvent jocul și îl transmite în direct. Numele ei real este Natalia Mogollon. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, a depășit milioane de adepți la canalul său de streaming live Twitch. În afară de aceasta, are și un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Mai mult, personalitatea Twitch s-a implicat în numeroase controverse, inclusiv promovarea nudităților și abuzului de animale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki-ul, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre ea.

Alinitatea Epocii Divine

Cât de vechi este Alinity Divine? Ziua ei de naștere cade pe 10 ianuarie 1988. În prezent, are 32 de ani. Ea deține naționalitatea columbiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Cali, Columbia.

Alinity Divine Height & Weight

Cât de înaltă este Alinity Divine? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Alinitatea DivinăWiki / Bio
Nume realAlinitatea Divină
PoreclăAlinitatea
Faimos caTwitch Star, Social Media Star
Vârstă32 de ani
Zi de nastere10 ianuarie 1988
Locul naşteriiCali, Columbia
Semnul nașteriiCapricornul
NaţionalitateColumbian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Citește și: Harvey Petito (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Alinity Divine Boyfriend

Cine este iubitul Alinity Divine? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Alinity Divine Net Worth

Care este valoarea netă a Alinity Divine? Alinity Divine este activ pe multe platforme de socializare, adică Facebook, Twitter, Instagram. De asemenea, își împărtășește selfie-urile de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Alinity Divine Career

Alinity Divine este o celebră vedetă Twitch. Ea joacă frecvent jocul și îl transmite în direct. Alinity este activ și pe YouTube cu peste 152.000 de abonați și continuă să posteze videoclipuri. A adunat un milion de adepți și pe contul ei Twitch.

Fapte Divine ale Alinității

  1. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Ea s-a confruntat cu o mulțime de controverse cu privire la abuzul de animale, care sunt toate în înregistrare.
  4. Videoclipurile Divine au fost, de asemenea, eliminate din contul ei Twitch.
  5. Rareori împărtășește poze cu membrii familiei ei pe conturile ei de socializare.

Citește și: Garrett Hilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found