Paige Reffe (Soțul Deborah Birx) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Paige Reffe este un avocat american care a deținut funcții manageriale în administrațiile Carter, Reagan și Clinton. Este mai bine cunoscut ca soțul doctorului Deborah Birx. Este un medic și diplomat american care a servit în calitate de coordonator global al SIDA al Statelor Unite pentru președinții Barack Obama și Donald Trump din 2014. Mai mult, Paige Reffe este, de asemenea, cofondator la Cabinetul de avocatură al Paige e Reffe. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul său și este unul dintre cei mai experimentați avocați. El este, de asemenea, reprezentantul guvernelor Albaniei, României și Slovaciei la Washington, D.C. A muncit din greu și a ajuns în acest stadiu al vieții sale și îi inspiră pe mulți tineri să nu renunțe niciodată și să păstreze întotdeauna munca grea. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera lui Paige Reffe și multe altele despre el!

Paige Reffe Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Paige Reffe? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Paige Reffe Age

Câți ani are Paige Reffe? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are 67 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Paula Andrea Bongino (Soția lui Daniel John Bongino) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte

Paige ReffeWiki / Bio
Nume realPaige Reffe
PoreclăPaige
Faimos caSoțul Deborei Birx
Vârstă67 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaDeborah Birx
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soția Paige Reffe

Cine este soția lui Paige Reffe? Este căsătorit cu Deborah Birx, medic și diplomat american. În plus, Birx locuiește cu părinții, soțul și familia uneia dintre fiicele sale într-o casă multi-generațională.

Paige Reffe Net Worth

Care este valoarea netă a Paige Reffe? Cariera în afaceri este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Paige Reffe

  1. Soția lui Paige Reffe, Birx, a ocupat funcția de director al Diviziei globale HIV / SIDA a Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.
  2. Ea a fost confirmată de Senat prin vot vocal la 2 aprilie 2014.
  3. La 27 februarie 2020, vicepreședintele Mike Pence l-a numit pe Birx în funcția de coordonator de răspuns la coronavirus de la Casa Albă.
  4. El nu este activ pe platformele de socializare.
  5. Birx locuiește cu părinții, soțul și familia uneia dintre fiicele sale într-o casă multi-generațională.

Citește și: Rouba Saadeh (Soția Michele Morrone) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found