Top 10 Fapte despre Adriana Lima

1/10

Ea este o iubitoare de citat!

Ea este o iubitoare de cotații și obișnuiește să posteze în mod regulat citate ca legendă pe postările ei de pe Instagram.

Pentru că în fiecare seară mă culc în pat

Cele mai strălucitoare culori îmi umplu capul

Un milion de vise mă țin treaz

Mă gândesc la ceea ce ar putea fi lumea

O viziune a celui pe care îl văd

Un milion de vise este tot ce va dura

Un milion de vise pentru lumea pe care o vom face - Million Dreams „The best show man”

2/10

Odată, Andrima a făcut multe pentru cariera sa de model!

Într-un 2011, înainte de Victoria’s Secret Fashion Show, timp de nouă zile înainte de spectacol, ea bea doar shake-uri de proteine ​​și deloc lichide în ultimele 12 ore.

„Știu că este foarte intens, dar ... am doar mintea unui atlet și apreciez să fac acest lucru”, a spus ea. „Nu înseamnă că fac diete nebunești pe tot parcursul anului. O fac doar pentru acest lucru anume. După acest spectacol, redevin normal. ”

3/10

Verde este culoarea ei preferată!

Verde este una dintre cele mai preferate culori. Ea crede că verdele, culoarea vieții, reînnoirea, natura și energia, este asociat cu semnificații de creștere, armonie, prospețime, siguranță, fertilitate și mediu.

A zis cineva ICONIC?

4/10

Nu credea în dragostea adevărată, cu excepția iubirii pe care o primește de la familia ei!

Singura iubire adevărată pe care o cred este familia ... restul este istorie

5/10

Odată, dieta ei a devenit una dintre primele cinci cele mai căutate diete de pe web.

În 2012, dieta Adriana Lima a devenit una dintre primele cinci cele mai căutate diete de pe web.

ea a spus. „Nu înseamnă că fac diete nebunești pe tot parcursul anului. O fac doar pentru acest lucru anume. După acest spectacol, devin din nou normal. ”

6/10

Sexul este pentru după căsătorie: Andrina

Sună destul de conservator. Dar acest lucru este adevărat într-adevăr! Ea a fost foarte vocală despre perspectiva ei asupra sexului înainte de căsătorie. Deci, ea a susținut că a așteptat până la căsătorie, la vârsta de 27 de ani, înainte de a-și pierde virginitatea față de fostul ei soț, Marko Jaric. Chiar și Lenny Kravitz, cu care s-a întâlnit, a spus după despărțirea lor, fără să-i menționeze numele în mod specific, că nu mai făcuse sex de trei ani.

„Sexul este pentru după căsătorie”. ea a adăugat: „Nu-mi pasă. … Adriana s-a căsătorit cu Marko Jarić în 2009 și cei doi au doi copii, dar au divorțat în 2016.

7/10

Lima este un devotat romano-catolic care participă la Liturghie în fiecare duminică!

Se știe că Lima aduce o Biblie cu culise înainte de a urca pe scenă. Ea a mai afirmat că, înainte de a deveni un înger al lui Victoria’s Secret, ea a vrut să devină călugăriță. În ceea ce privește spiritualitatea ei

„Biserica este în mine - mă conectez întotdeauna. Dacă ești conectat cu divinul și ai întotdeauna intenții pure cu tot ceea ce faci, ești protejat de îngeri. Sunt foarte spiritual. Cred în natură, cred în energie, cred în spirite. ”

8/10

Este o ciudată de fitness!

Lima a fost aleasă pentru a face parte din cele mai frumoase 100 de oameni ai revistei People din lista mondială, împărtășind acel spațiu cu Îngerii, cu care a primit și o stea pe „Walk of Fame” de la Hollywood înainte de prezentarea Victoria’s Secret Fashion Show din 2007. În același an, ea s-a clasat pe locul 7 pe lista FHMs „100 Sexiest Women 2007”.

„Succesul este mersul de la eșec la eșec fără pierderea entuziasmului.”

9/10

Îi place să facă lucrări de caritate!

Este o doamnă cu inimă bună și a făcut o mulțime de lucrări caritabile. Lima face lucrări caritabile ajutând la un orfelinat, „Caminhos da Luz”, care se află în Salvador. Ea ajută la construcții să extindă orfelinatul și cumpără haine pentru copiii săraci din Salvador, Bahia.

10/10

Andrina, singura celebritate care a jucat vreodată în două reclame din Super Bowl într-un singur joc!

În 2008, reclama solo a lui Victoria’s Secret, Super Bowl XLII, a fost cea mai vizionată reclamă a jocului, urmărită de 103,7 milioane de telespectatori. A devenit singura celebritate care a jucat vreodată în două reclame din Super Bowl într-un singur joc.

Pentru mai multe linkuri în Bio: Adriana Lima (Model) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found