Shamila Nazir (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Shamila Nazir este o senzație engleză de Instagram și se mândrește în prezent cu un număr mare de persoane pe rețelele de socializare. Este cea mai populară pe Instagram, cu peste 70.000 de adepți și este activă și pe Snapchat și Twitter. Influencerul din Anglia și-a folosit popularitatea pe rețelele sociale pentru a deveni antreprenor și model. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, întâlnirea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Shamila Nazir Age

Câți ani are Shamila Nazir? Ziua ei de naștere cade pe 20 august 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Shamila Nazir Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Shamila Nazir? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 50 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Shamila-Nazir-age

Citește și: Kat Stacks (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Shamila Nazir

Shamila NazirWiki / Bio
Nume realShamila Nazir
PoreclăShamila
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă36 de ani
Zi de nastere20 august 1984
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 50 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Afacere și iubit Shamila Nazir

Cine este iubitul lui Shamila Nazir? Este singură și se bucură la maximum de viața ei de singurătate. Este foarte concentrată asupra carierei sale. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută în domeniul public.

Shamila Nazir Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Shamila Nazir? Simțul ei impecabil al modei nu numai că a atras, ci și a contribuit la valoarea ei netă. A devenit, de asemenea, o oglindă pentru multe fete tinere, în special în materie de modă.

Numărul ei de adepți pe Instagram a crescut și el din ce în ce mai mult. Toate acestea s-au adăugat la valoarea ei netă actuală. Creșterea valorii nete se datorează faptului că tânărul model susține diverse. Adolescenta talentată este, așadar, un viitor model care încă nu a făcut mai multe în cariera ei. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Shamila-Nazir-vârstă-fapte

Citește și: Lala Baptiste (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Fapte Shamila Nazir

  1. Shamila Nazir și-a început cariera ca influențator de social media pe Instagram.
  2. De atunci a câștigat peste 70 de adepți K +.
  3. Acest succes i-a permis să se concentreze asupra propriei sale pasiuni, deoarece dorea să înceapă o companie proprie care să se concentreze pe îmbrăcăminte, frumusețe și produse de îngrijire a părului.
  4. Categoria ei de cosmetică și îngrijire a părului a fost cea mai reușită dintre ofertele ei.
  5. Câștigă atât din publicitate pe platformele de socializare, cât și din buticul ei.

Citește și: Brandon Rowland (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found