Angie Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Iubit, Carieră, Fapte

Angie Costa este un cunoscut YouTuber și o personalitate socială. Este bine cunoscută pentru aspectul și curbele ei sfâșietoare. Ea a strâns peste 420.000 de abonați care postează videoclipuri de machiaj și frumusețe pe canalul ei pe nume YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, afacerea, întâlnirile, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Angie Costa Age

Câți ani are Angie Costa? Ziua ei de naștere cade la 30 aprilie 2000. Are 20 de ani. Deține naționalitatea portugheză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Portugalia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Angie Costa Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Angie Costa? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Angie Costa? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Angie-Costa-Idade-age

Citește și: KSI (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Angie Costa Wiki

Angie CostaWiki / Bio
Nume realAngie Costa
PoreclăAngie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere30 aprilie 2000
Locul naşteriiPortugalia
Semnul nașteriiTaurul
NaţionalitatePortugheză
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleMiguel Coimbra
SoțulNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Angie Costa Afaceri, întâlniri și iubit

Cine este iubitul lui Angie Costa? Ea are o legătură romantică cu Miguel Coimbra. Este un cântăreț bine cunoscut. Mai mult, cuplul își așteaptă în prezent primul copil împreună. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea a ieșit cu YouTuber Windoh din 2018 până în 2020.

Angie Costa Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Angie Costa? A renunțat la slujba corporativă cu normă întreagă și a decis să-și facă visele de a le face mari în lumea videoclipurilor o realitate. Deși renunțarea la un loc de muncă sigur nu este ceva ce majoritatea oamenilor pot face, Wengie a decis să facă saltul de credință și este sigură că a făcut o mișcare inteligentă, influențând viețile a milioane într-un mod pozitiv. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Angie-Costa-Idade-fapte

Citește și: Lilly Singh (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Angie Costa Fapte

  1. Angie Costa a participat la Comic Con în 2016. Are peste 750.000 de adepți pe contul ei de Instagram angeladscosta.
  2. Ea simte personal că ziua în care a renunțat la carieră pentru a-și câștiga existența pe YouTube a fost cea mai mare decizie din viața ei.
  3. Este o fată foarte echilibrată, care nu are absolut niciun aer despre sine.
  4. Ea consideră că întreaga întrebare a încercării de a fi specială a fost „supraevaluată”.
  5. Este activă pe Instagram și are peste 800 de K + followers acolo.

Citește și: KarinaOMG (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date