Maya Henry (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Maya Henry este un model american, vedetă Instagram și influențator de social media. Este reprezentată de Elite Model Management și Select Model London. Ea este, de asemenea, mai bine cunoscută ca prietena starului anterior, Liam Payne. Mai mult, duo-ul fiind văzut mână în mână și asta atrage atenția publicului. Mai mult decât atât, este logodit cu prietena lui model de doi ani, Maya Henry. Maya a devenit, de asemenea, virală pentru când ea și tatăl ei au făcut titlu când el a cheltuit 6 milioane de dolari pe quinceanera ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Maya Henry.

Maya Henry Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Maya Henry? Logodnica Maya a lui Liam Payne se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C. Are o piele strălucitoare.

Maya Henry Age

Câți ani are Maya Henry? Ziua ei de naștere cade pe 15 iunie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitate mexican-americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în San Antonio, TX. Ea provine dintr-o bine-cunoscută familie mexican-americană, tatăl ei fiind avocatul pentru leziuni personale Thomas Henry. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Sophie Anderton (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Fapte

Maya HenryWiki / Bio
Nume realMaya Henry
PoreclăMaya
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere15 iunie 2000
Locul naşteriiSan Antonio, TX
Semnul nașteriizodia Gemeni
NaţionalitateMexican american
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleLiam Payne (Logodnic)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Maya Henry

Cine este iubitul lui Maya Henry? Este logodită cu Liam Payne în 2020. Cuplul și-a confirmat știrile prin contul lor de Instagram. Iubita lui Liam Payne l-a întâlnit în timpul unei întâlniri și întâmpinări One Direction ținute la un concert în Texas, în 2019. Ea și Payne rămân relativ private în „gram”. În octombrie, ea a împărtășit o fotografie îndrăgită a perechii cu titlul „kissypooo😘”.

Maya Henry Net Worth

Care este valoarea netă a Maya Henry? Modelarea este principala sa sursă de venit. A modelat pentru Dolce & Gabbana, Alta Moda și Sartoria. Cariera sa a inclus atât apariții pe pistă, cât și coperte de reviste, inclusiv Elle România, Harper’s Bazaar Vietnam, Vogue Ucraina și Glamour România. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Emily Feld (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători ale corpului, Prieten, Valoare netă, Date

Maya Henry Carieră

Maya Henry a mers pe piste pentru Dolce & Gabbana, Rami Kadi și a închis emisiunea Săptămânii modei de la Paris a lui George Hobeika în 2019. A apărut și în câteva videoclipuri muzicale celebre. Ea a fondat o organizație caritabilă la vârsta de 8 ani.

Maya Henry Fapte

  1. Maya Henry este, de asemenea, un filantrop de multă vreme.
  2. Avea opt ani când a lansat eforturi pentru a oferi rechizite școlare adolescenților din Texas care au nevoie.
  3. Henry și Payne tind să nu posteze prea multe despre relația lor pe social media.
  4. Iubitul ei, Payne s-a întâlnit anterior cu muzicianul Cheryl Cole din 2015 până în 2018.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Sabrina Lynn (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte