Gillian Anderson Soț, fiică, întâlnire, iubit, relație

Formați o poveste romantică de la Hollywood, pentru o despărțire publică, iată cronologia completă a iubitului, întâlnirilor, soțului, copiilor, relației și povestii ei de dragoste ale lui Gillian Anderson. Gillian Leigh Anderson, OBE este o actriță american-britanică. Și-a început cariera în The X-Files de la FOX ca agent Dana Scully. Lucrările sale ulterioare la The Fall, Hannibal, American Gods, Sex Education și The Crown, toate dovedesc că actrița devine mai frumoasă și mai talentată pe măsură ce îmbătrânește. Colecția sa include lucrări de artiști precum Diane Arbus, Helen Levitt, Cindy Sherman, Francesco Clemente, Alexis Rockman și Kiki Smith. Anderson se bucură de arhitectură și design interior și lucrează periodic la proiecte de amenajare a podelelor și a casei. Ea și-a exprimat, de asemenea, dorința de a continua întreprinderi mixte în viitor.

Gillian Anderson Soțul și fiica ei

În 1994, Anderson a legat nodul cu soțul ei, Clyde Klotz, director de artă la „The X-Files”. La scurt timp după aceea, Anderson a rămas însărcinată și a binecuvântat cu soțul ei, fiica lui Clyde. Fiica lor Piper s-a născut în 1995.

Pe platou, Gillian l-a întâlnit pe Clyde Klotz, asistentul de artă al seriei la acea vreme. „Nu a fost chiar dragoste la prima vedere”, spune Gillian despre aventura lor de trei luni. „Zâmbetul lui Clyde m-a atras mai întâi. Era foarte tăcut, accidentat și mișto, dar mi-am dat seama curând că are multe de spus și că este un om foarte inteligent. ” În ziua de Anul Nou din 1994, Gillian și Clyde au zburat în Hawaii și s-au căsătorit pe gaura 17 a unui teren de golf. Singura altă persoană prezentă a fost călugărul budist care a susținut ceremonia. „Am trimis o scrisoare mamei și tatălui meu, cu o instrucțiune strictă de a nu o deschide până în ziua de Anul Nou. Mama îl cunoscuse deja pe Clyde, iar tatăl meu era bine dispus în ziua aceea, așa că au fost fericiți. ”

Gillian a revenit pe platourile de filmare „X-Files” două zile mai târziu. Câteva luni mai târziu a venit vestea că este însărcinată. Știa deja ce voia să facă, dar a recunoscut că „nu se gândea complet înainte la consecințele acestei decizii”. Prima persoană pe care a spus-o în platou a fost co-starul David Duchovny.

Sarcina ei a venit ca o știre șocantă pentru directorii Fox, dar Chris Carter a rămas din nou blocat de Gillian și a refuzat ca Scully să fie reformat. „O parte a succesului spectacolului este investiția publicului în aceste personaje”, a spus el.

Gillian a spus: „A fost un pic bombă pentru ei [directorii Fox]. Nu era în contractul meu să nu rămân însărcinată, dar acum este ”.

Chris Carter a creat apoi o poveste de răpire extraterestră care l-a ținut pe Gillian în afara camerei suficient de mult timp pentru muncă, livrare și un concediu de maternitate de 10 zile. „Picioarele îmi umflam și eram epuizat, dormeam între scene”, își amintește Gillian. Fiica ei, Piper, s-a născut pe 25 septembrie 1994. Gillian a trebuit să facă o operație cezariană neașteptată care i-a cerut să petreacă următoarele șase zile în spital. Patru zile mai târziu, Gillian a revenit la scenele de filmare pentru episodul „One Breath”.

Din experiență, Gillian a spus: „În primul sezon, nu știam cine naiba sunt, darămite cine era acest personaj. Acum mă simt mai puternic ca persoană în lume. Îmi amintesc că, după ce am trecut prin naștere, am simțit că nici o tăietură, nici o abraziune, nici o lovitură în cap nu mă va face să mă plâng din nou. ”

Mândra proaspătă mamă a declarat cu bucurie: „Nu-mi pot imagina că nu am Piper”. A ales-o pe Chris Carter pentru a fi nașul fiicei sale. Dar, din păcate, Anderson și Klotz au divorțat doi ani mai târziu, în 1997.

Citește și: Iubitul Jennifer Lawrence, Relație și soț

Mai târziu în 2004, nodul lui Anderson a fost legat de următorul ei soț, care era la un producător numit, Julian Ozanne. După cei doi ani de întâlniri romantice și viață de căsătorie, cuplul s-a despărțit la câțiva ani după aceea, în 2006.

Apoi, s-a întâlnit cu Mark Griffiths și a legat nodul cu el în 2006, care a fost tatăl celor doi fii ai lui Anderson, dar actrița s-a despărțit de Griffiths în 2012. Din 2016, Anderson a fost atașat de Peter Morgan, un scriitor și producător cunoscut pentru munca sa de pe „ Coroana'.

Anderson nu s-a întâlnit niciodată cu co-starul ei „X-Files”, David Duchovny

Potrivit showbiz cheatsheet.com, Anderson și co-starul ei pe X-Files, David Duchovny, au pus pe ecran chimia „vor-vor-nu-vor”. Cu toate acestea, ambii actori au confirmat că nu s-au înțeles atât de bine pe ecran. După cum a raportat Variety: „Duchovny și Anderson nu au fost întotdeauna atât de ușor pe platourile de filmare și s-au prezentat la fel de departe de un front unit cât ar putea doi co-conducători”.

Citește și: Scott Disick și Sofia Richie Breakup

Anderson a dezvăluit Daily Mail că, în timp ce filmau X-Files, au existat momente în care ea și Duchovny „abia vorbeau”. Dar prietenia celor doi actori a crescut de-a lungul anilor. Ei au mai spus: „Orice raport am avea ca actori, am câștigat. Este plăcut să poți juca asta fără să simți vreodată că joci. Eu și David ne iubim, ne înțelegem bine și ne respectăm ”, au relatat sursele. Mai mult, ea a mai afirmat că „nu a fost niciodată implicată romantic cu Duchovny”.

Gillian Anderson și Peter Morgan Întâlniri și despărțiri

Anderson se întâlnea cu Peter Morgan. Morgan are o carieră îndelungată în scenariul în spatele său, deosebit de reușite fiind piesele sale de epocă. Anderson ține lucrurile destul de aproape de piept când vine vorba de viața ei de întâlnire. Ea refuză politicos să ofere detalii despre relația ei cu iubitul ei, scriitorul The Crown, Peter Morgan. Ea a spus: „Nu sunt sceptică în ceea ce privește dragostea”.

Citește și: Jessie Nadeau și PH Cantin Breakup

Recent, ea a explicat de ce nu locuiește cu partenerul ei partener Peter, spunând că ar fi „sfârșitul” relației lor dacă ar coabita. În august 2019, s-a raportat că cuplurile care locuiesc împreună, dar nu sunt căsătorite, sunt cel mai rapid tip de familie din Marea Britanie.

Gillian Anderson Copii

  • Anderson s-a căsătorit cu primul ei soț, Clyde Klotz, din care a binecuvântat cu o fiică Piper Maru, s-a născut pe 25 septembrie 1994.
  • Anderson și fostul iubit, omul de afaceri Mark Griffiths, au doi fii: Oscar, născut la 1 noiembrie 2006 și Felix, născut la 15 octombrie 2008.
  • În prezent, Anderson locuiește împreună cu cei trei copii ai săi la Londra, unde locuiește din 2002.

Relația Gillian Anderson

  • Anderson a povestit revistei Out despre relațiile sale din trecut cu femeile, în 2012.
  • Se identifică drept heterosexuală.
  • Într-un interviu cu London Evening Standard în decembrie 2014, ea a declarat:

„Sunt o femeie heterosexuală activă care sărbătorește oricum oamenii vor să-și exprime sexualitatea.”

  • În 2015, într-un interviu, Anderson a spus că nu era închisă ideii de a intra într-o altă relație de același sex:

„Pentru mine, o relație înseamnă să iubești o altă ființă umană; genul lor este irelevant ”.

Anderson se identifică ca feminist. Într-un interviu din august 2014 cu revista Glamour, Anderson a spus:

„Am oase feministe și când aud lucruri sau văd cum oamenii reacționează la femei în anumite moduri, am foarte puțină toleranță.” [106] Anderson are mai multe tatuaje; toate acestea, după cum a descris ea, sunt într-un fel despre „liniște sufletească, minte dreaptă, acțiune corectă”.

Citește și: Julianne Hough și Brooks Laich Breakup and Married Life


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found