Sophie Xeon (Cântăreață) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Sexualitate, Valoare netă, Vârstă, Carieră, Fapte

Sophie Xeon, a fost un muzician, producător de discuri, cântăreț, compozitor și DJ scoțian. El a susținut calitatea de vedetă pentru o abordare nebună și „hiperkinetică” a muzicii pop. El a ajuns la proeminență cu single-uri precum „Bipp” (2013) și „Lemonade” (2014), care au fost colectate pe compilația Produs din 2015. El a murit în jurul orei 4 AM, ora locală, la 30 ianuarie 2021, la vârsta de 34 de ani, acasă la Atena, Grecia. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, cauza morții, prietena, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Sophie Xeon!

Sophie Xeon Înălțime și greutate

Cât de înaltă era Sophie Xeon? Ea se află la o înălțime de 5 picioare 8 inci. Era o fată înaltă și superbă. Cântărește în jur de 62 kg 136 lbs. Avea ochii căprui închis și are părul blond.

Sophie Xeon Net Worth

Cât a fost valoarea netă a lui Sophie Xeon? Albumul ei de debut Oil of Every Pearl’s Un-Insides a urmat în 2018, câștigând o nominalizare la premiul Grammy pentru cel mai bun album de dans / electronic. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Sophie Xeon Cauza morții

Care a fost cauza morții Sophie Xeon? Sophie a murit în jurul orei 4 AM, ora locală, la 30 ianuarie 2021, la vârsta de 34 de ani, acasă la Atena, Grecia. Moartea lui Sophie ar fi fost cauzată de alunecarea și căderea de pe un balcon după ce a urcat să privească luna plină.

Prietena Sophie Xeon

Cine a fost iubita lui Sophie Xeon? Era în relație cu Evita Manji. În afară de aceasta, a mai lucrat cu Charli XCX, Vince Staples, Kim Petras, Madonna, Nicki Minaj și Namie Amuro.

Sophie Xeon Sexualitate

Care a fost sexualitatea lui Sophie Xeon? Era o femeie trans. Înainte de a ieși ca femeie trans, unii comentatori l-au acuzat pe Sophie de „însușire feminină”. Sophie a confirmat o identitate trans în interviurile ulterioare, vorbind și despre faptul că se simte încins de etichete și descrie muzica drept „metoda aleasă de comunicare” și auto-exprimare a lui Sophie.

Citește și: Selena Gomez (cântăreață) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Sophie Xeon Wiki / Bio

Sophie XeonWiki / Bio
Nume realSophie Xeon
PoreclăSophie
Faimos caCântăreaţă
Vârstă34 de ani (decedat)
Data morții30 ianuarie 2021
Zi de nastere17 septembrie 1986
Locul naşteriiGlasgow, Scoția
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatescoţian
SexualitateTrans
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 62 Kg (136 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubitaEvita Manji
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Cariera Sophie Xeon

Sophie Xeon a ieșit ca o femeie trans, a devenit proeminentă cu single-uri precum „Bipp” (2013) și „Lemonade” (2014), care au fost colectate pe compilația Produs din 2015. Albumul de debut al lui Sophie Oil of Every Pearl’s Un-Insides a urmat în 2018, câștigând o nominalizare la Premiul Grammy pentru cel mai bun album de dans / electronic.

Citește și: Miley Cyrus (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Familia Sophie Xeon

Tatăl lui Sophie Xeon cânta casete de muzică electronică în mașină și o ducea pe Sophie în raves, iar Sophie a devenit rapid îndrăgostită de muzică. Conform educației sale, ea este bine educată.

Sophie Xeon Age

Câți ani avea Sophie Xeon în momentul morții sale? S-a născut la 17 septembrie 1986 în Glasgow, Scoția. La moartea sa, avea 34 de ani.

Sophie Xeon Fapte

  1. Sophie Xeon a fost descrisă ca o figură exclusivă.
  2. Sophie a folosit în principal Elektron Monomachine și Ableton Live pentru a crea muzică.
  3. Era foarte pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă.
  4. A fost foarte activă pe platformele de socializare.
  5. Era o iubitoare pasionată de animale de companie.

Citește și: Jhené Aiko (Singer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found