Raj Patel (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Raj Patel este un comentator american comic american american britanic ca YouTuber, streamer, jurnalist, activist și scriitor. Este cunoscut pentru cântare, rap și discursuri. Unul dintre cele mai faimoase discursuri ale sale este un discurs de război cu clanul pur EoP, închis de FI la 15 mai 2015. El a trăit și a lucrat în Zimbabwe, Africa de Sud și Statele Unite pentru perioade îndelungate. El a fost denumit „vedeta rock a scrierii justiției sociale”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Raj Patel și multe altele despre el!

Raj Patel Înălțime și greutate

Cât de înalt este Raj Patel? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 138 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Raj Patel Age

Câți ani are Raj Patel? S-a născut în 1972. Are 48 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut la Londra. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Nevasta Raj Patel

Cine este soția lui Raj Patel? Nu este încă căsătorit și în aceste momente este singur. Mai mult, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire.

Citește și: Joss Fong (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte

Raj PatelWiki / Bio
Nume realRajeev Raj Patel
PoreclăRaj Patel
Faimos caJurnalist
Vârstă48 de ani
Zi de nastere1972
Locul naşteriiLondra
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (138 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-39 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiN / A
SoțieN / A
Valoarea netăaproximativ 50 K USD (USD)

Raj Patel Net Worth

Care este valoarea netă a lui Raj Patel? Patel este educator și academic. A scris articole și cărți. Patel a fost unul dintre mulți organizatori ai protestelor din 1999 din Seattle, Washington. În 2007 a fost invitat să țină discursul principal la ceremonia de absolvire a bazei de la Universitatea din Abahlali. Valoarea sa netă este estimată la peste 50 K USD (USD).

Citește și: Stacey Dooley (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Cariera Raj Patel

Raj Patel a fost un savant vizitat la Universitatea Yale, Universitatea din California, Berkeley și Universitatea din Texas la Austin. Patel este listat ca profesor de cercetare la Școala de Afaceri Publice LBJ a Universității Texas din Austin. Apare în filmul documentar A Place at the Table, care a fost deschis în SUA la 1 martie 2013.

Fapte Raj Patel

  1. Raj Patel a fost refuzat de prelungirea vizei de către regimul Mugabe pentru implicarea sa politică în mișcarea pro-democrație.
  2. El este asociat prin munca sa despre mâncare cu mișcarea Via Campesina și prin munca sa asupra sărăciei și rezistenței urbane cu baza AbahlaliMjondolo.
  3. Ca parte a pregătirii sale academice, Patel a lucrat la Banca Mondială, Organizația Mondială a Comerțului și Națiunile Unite.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. El a fost denumit „vedeta rock a scrierii justiției sociale”.

Citește și: Aishah Hasnie (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Religie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found