Seonghwa (Ateez) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Seonghwa este un cântăreț și rapper coreean. Este bine cunoscut ca membru al unui grup de băieți din Coreea de Sud format din KQ Entertainment numit Ateez. Grupul este format din opt membri numiți, Hongjoong, Seonghwa însuși, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung și Jongho. Au debutat pe 24 octombrie 2018 cu EP Treasure EP.1: All to Zero. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Seonghwa!

Înălțime și greutate Seonghwa

Cât de înaltă este Seonghwa? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 61 kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA. Tipul său de grup sanguin este O.

Seonghwa Bio, Age & Family

Câți ani are Seonghwa? Ziua lui de naștere cade pe 3 aprilie 1998. În prezent, are 22 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Anyang, Gyeonggi-do, Coreea de Sud. El deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mare. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. A urmat liceul Myungshin.

Citește și: Hyuna (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Valoare netă, Iubit, Familie, Fapte

SeonghwaWiki / Bio
Nume realParcul Seong Hwa
PoreclăSeonghwa
PoziţieVocalist, vizual
Faimos caCântăreaţă
Vârstă22 de ani
Zi de nastere3 aprilie 1998
Locul naşteriiAnyang, Gyeonggi-do,

Coreea de Sud

Grupa sanguinăO
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 61 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-39 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Prietena Seonghwa

Cine este iubita lui Seonghwa? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. În plus, el este un fan al inimii modelelor G-Dragon și Zico.

Citește și: Kim Chungha (cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera și valoarea netă a Seonghwa

Care este valoarea netă a Seonghwa? El este considerat tatăl strict, dar ciudat al grupului. În septembrie 2020, grupul de băieți Ateez a lansat cinci EP-uri în limba coreeană, un album de lung metraj și două albume japoneze. Grupul a vândut peste un milion de copii fizice ale lansărilor lor în Coreea de Sud. Pe 3 ianuarie 2019, Ateez a anunțat primul EP de revenire, Treasure EP.2: Zero to One, cu un teaser pe SNS. Mai mult, cântatul și rapitul sunt principala sursă de venit a Seonghwa. Valoarea sa netă este estimată la peste 400.000 USD (USD).

Fapte Seonghwa

  1. A făcut o audiție pentru MIXNINE.
  2. Hobby-urile sale includ vizionarea de drame, construirea figurilor de acțiune, curățarea și jocul.
  3. Obișnuia să participe la „Rhythm Company”.
  4. Negrul și albastrul sunt culoarea preferată.
  5. Trupa sa de băieți Ateez a apărut în popularul program de televiziune sud-coreean Immortal Songs: Singing the Legend.

Citește și: Jihyo (Cântăreț) Vârstă, Wiki, Înălțime, Greutate, Iubit, Bio, Valoare netă, Măsurători, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found