Membrii grupului Momoland Girls: Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Carieră, Valoare netă, Date

Momoland este o companie coreeană Dublekick, care este formată din șase membri numiți în prezent, Hyebin, Jane, Nayun, JooE, Ahin și Nancy. Sub MLD Entertainment, trupa a debutat pe 10 noiembrie 2016. Mai mult, Kim Taeha și Lee Da Bin au părăsit grupul în noiembrie 2019. Aflați mai multe despre fetele Momoland și despre Tune în biografie!

Momoland Membri actuali

Membrii actuali ai Momoland începând cu august 2020, Hyebin (혜빈), Jane (제인), Nayun (나윤), JooE (주이), Ahin (아인), Nancy (낸시).

Hyebin Bio

Lee Hyebin, alias Lee Seung Ri, este un membru celebru și cel mai în vârstă al cântăreței coreene Pop, dintr-o trupă de muzică pentru fete „Momoland”, formată de MLD Entertainment. Poziția ei în grupul de fete ca lider, vocalist și rapper. Începând din 2019, ea a atras atenția la nivel național. Este foarte populară pentru aspectul ei drăguț, curbat și superb. Talentul ei special îl constituie imitarea vocii a personajelor de joc și a zombilor. Chiar și ea a apărut în videoclipul muzical al lui Kim Youngchul - Andenayon (ft. Wheesung). Mai mult decât adevăratul ei nume de familie, este bine recunoscută de numele trupei sale, adică „Momoland”. La începutul anului 2015, a fost stagiară la B2M Entertainment înainte de a se alătura lui Duble Kick Entertainment. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte date despre ea.

Jane Bio

Jane aka Sung Ji Yeon este o cântăreață coreeană bine cunoscută care și-a ridicat faima pentru cântat și pentru aspectul drăguț. În prezent este membră a trupei Momoland, care este formată din 6 membri numiți, Hyebin, Ahin, Nayun, JooE, Nancy și Jane însăși. Trupa Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. Pe 29 noiembrie 2019, doi membri ai căutării au fost anunțați că Yeonwoo și Taeha au părăsit grupul. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Acordați-vă biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Nayun Bio

Nayun aka Kim Na Yun este o cântăreață coreeană bine cunoscută care și-a ridicat faima pentru cântarea și aspectul său drăguț. În prezent este membră a trupei Momoland, care este alcătuită din 6 membri numiți, Hyebin, Jane, Ahin, JooE, Nancy și Nayun însăși. Trupa Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. Pe 29 noiembrie 2019, doi membri ai căutării au fost anunțați că Yeonwoo și Taeha au părăsit grupul. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

JooE Bio

JooE aka Lee Joo Won este o cântăreață coreeană bine cunoscută care și-a ridicat faima pentru cântat și pentru aspectul drăguț. În prezent este membră a trupei Momoland, care este formată din 6 membri numiți, Hyebin, Jane, Nayun, Nancy, Ahin și JooE însăși. Trupa Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. Pe 29 noiembrie 2019, doi membri ai căutării au fost anunțați că Yeonwoo și Taeha au părăsit grupul. În afară de aceasta, el are un fan imens care urmărește platformele ei de socializare. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Ahin Bio

Ahin aka Lee Ah In este o cunoscută cântăreață coreeană care și-a ridicat faima pentru cântarea și aspectul său drăguț. În prezent este membră a formației Momoland, care este formată din 6 membri numiți, Hyebin, Jane, Nayun, JooE, Nancy și Ahin hersef. Trupa Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. Pe 29 noiembrie 2019, doi membri ai căutării au fost anunțați că Yeonwoo și Taeha au părăsit grupul. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Nancy Bio

Nancy Jewel Mcdonie, alias Lee Seung Ri, este o celebră cântăreață pop coreeană dintr-o trupă de muzică pentru fete „Momoland”, formată de MLD Entertainment. Poziția ei în trupa de fete ca vocalist principal, dansator principal, vizual, central și maknae. Începând din 2019, ea a atras atenția la nivel național. Este foarte populară pentru aspectul ei drăguț, curbat și superb. Chiar și în „Cele mai frumoase 100 de fețe din 2018, Nancy s-a clasat pe locul 18 pe„ TC Candler ”. Mai mult decât adevăratul ei nume de familie, este bine recunoscută de numele trupei sale, adică „Momoland”. De asemenea, ea distribuie rolul principal pentru „Tooniverse’s Nangam School” Sezonul 2. Are milioane de adepți pe contul ei de Instagram sub numele de utilizator „gru_g.ru”. De fapt, ea a depășit mii de adepți pe contul ei de twitter și a adunat peste 746 311 de adepți pe contul său de Facebook sub numele de utilizator „@mmld.nancyjewel ”. valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Foști membri Momoland

În 2017, Daisy și Taeha s-au alăturat grupului. În 2019, Taeha și Yeonwoo au părăsit grupul, iar Daisy a plecat în 2020.

Daisy Bio

Daisy aka Yoo Jung Ahn este o cântăreață coreeană bine cunoscută care și-a ridicat faima pentru cântat și pentru aspectul drăguț. Ea este fostul membru al trupei Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. În prezent, Daisy este membru al trupei Hiatus. În afară de aceasta, el are un fan imens care îi urmărește platformele de socializare. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Taeha Bio

Taeha aka Kim Minji (născută la 3 iunie 1998) este o cântăreață coreeană bine cunoscută care și-a ridicat faima pentru cântat și pentru aspectul drăguț. Ea este fostul membru al trupei Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. În prezent, Taeha este membru al trupei Hiatus. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă și multe alte date despre ea.

Yeonwoo Bio

Yeonwoo alias Lee Da Bin este o cântăreață coreeană bine cunoscută care și-a ridicat faima pentru cântat și pentru aspectul drăguț. Ea este fostul membru al trupei Momoland a debutat pe 10 noiembrie 2016, în cadrul MLD Entertainment. În prezent, Yeonwoo este foarte concentrată asupra carierei sale de actorie. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera familiei, valoarea netă a lui Yeonwoo și multe altele despre ea.

Fapte despre grupul de fete Momoland

  • Grupul a fost numit în calitate de ambasadori ai Planului internațional al ONG-urilor pentru Dezvoltarea Ajutorului Coreea, în 2016.
  • Trupa are o popularitate imensă sub contul Instagram.
  • Daisy părăsise grupul pe 13 mai 2020.
  • Grupul a devenit primul grup de fete și cel de-al doilea act care a obținut o certificare Platinum pe Gaon Music Chart, pentru fluxurile „Bboom Bboom”, în 2018.

Citește și: Bullet Cherry (trupa coreeană) Vârstă, profil, înălțime, greutate, măsurători corporale, biografie, iubit, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found