Big Show Show Sezonul 1: Recenzie, distribuție, complot și trailer explicat

Despre ce este The Big Show Show? Spectacolul este despre fostul luptător profesionist Big Show care își asumă provocările de a crește trei fiice alături de soția sa. Emisiunea a fost anunțată pe podcast-ul Stone Cold al lui Steve Austin. Este un serial de televiziune de sitcom american creat de Josh Bycel și Jason Berger. Emisiunea a avut premiera pe Netflix pe 6 aprilie 2020. Seria îi are în rolurile principale pe luptătorul WWE Big Show, Allison Munn, Reylynn Caster, Lily Brooks O'Briant și Juliet Donenfeld.

Recenzia emisiunii Big Show

Acesta trebuie să fie unul dintre marile spectacole de mult timp. Distribuția este uimitoare. Spectacolul este isteric amuzant. Cu tot ce se întâmplă în lume cu epidemia, este exact ceea ce aveam nevoie pentru a ne ridica spiritul. Acest spectacol a început într-un mod stâncos, cu actori proaste de la Paul Wight (Big Show), dar pe măsură ce episoadele continuă, actoria lui devine mult mai bună, iar povestea este progresivă de la episod la episod. Devine foarte distractiv foarte repede! Cu adevărat trebuie să spun că încep să Îmi place acest spectacol !!

Distribuția spectacolului Big Show

  1. Paul Wight / Big Show ca el însuși: un luptător profesionist care se adaptează atât pensionării, cât și fiicei sale mai mari mutându-se împreună cu el și familia sa.
  2. Allison Munn în rolul lui Cassy Wight: Ea joacă rolul soției de susținere a Show și a mamei lui Mandy și J.J. Lucrează ca agent imobiliar.
  3. Reylynn Caster în rolul Lola Wight: Fiica cea mai mare a lui Show din prima căsătorie. Se mută din Minnesota în Florida după ce mama ei este transferată la Bruxelles. Își iubește tatăl, deși pot fi competitivi unul cu celălalt.
  4. Lily Brooks O'Briant în rolul lui Mandy Wight: Fiica mijlocie a show-ului. Admira femei lideri precum Ruth Bader Ginsburg, Alexandria Ocasio-Cortez și Leslie Knope. În serie, ea candidează pentru președinția studenților.
  5. Juliet Donenfeld în rolul Jennifer Jane „J.J.” Wight: Fiica cea mică a show-ului. Este un copil precoce căruia îi place să spargă lucrurile.

Trailerul Big Show Show a fost explicat

Urmăriți mai jos trailerul The Big Show Show. Spectacolul prezintă Big Show ca o versiune fictivă a lui. Premisa îl prezintă pe fiica sa adolescentă care se mută cu el, soția și alte două fiice.

Citește și: The Protector Sezonul 4: Examinare, distribuție, rezumat, complot, genuri și trailer explicat


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found