Kit Frederiksen (Perdita Weeks Husband) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Kit Frederiksen este mai bine cunoscut ca soțul actriței britanice care în prezent o interpretează pe Juliet Higgins în seria de repornire CBS Magnum P.I., numită Perdita Weeks. Mai mult, Kit își păstrează viața personală departe de lumina reflectoarelor și de mass-media. Este atât de privat, care nu vrea să-și facă plăcere controversele din viață sau orice zvon. Are o personalitate atât de fermecătoare și atrăgătoare. El nu este activ pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera și multe altele despre el!

Kit Frederiksen Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kit Frederiksen? Setul frumos de hunk se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 65 kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Kit Frederiksen Age

Câți ani are Kit Frederiksen? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil că are 40 de ani. Mai mult, soția sa, Perdita Weeks, are acum 34 de ani. Kit deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Citește și: Kerri Browitt Caviezel (Soția lui Jim Caviezel) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kit Frederiksen Wikipedia

Kit FrederiksenWiki / Bio
Nume realKit Frederiksen
PoreclăKit
Faimos caSoțul săptămânilor Perdita
Vârstă38 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului22 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii1. Rupert Sebastian Frederiksen

2. Humphrey Carrington

Frederiksen

Soția / soțiaPerdita Weeks
Valoarea netăaproximativ 3,5 milioane USD (USD)

Kit soția Frederiksen

Cine este soția lui Kit Frederiksen? El este căsătorit cu celebra actriță Perdita Weeks pe 4 octombrie 2012. Cuplul s-a întâlnit de mulți ani înainte de a se căsători în sfârșit în 2012. Mai mult, cuplul este binecuvântat și cu doi copii pe nume, Rupert Sebastian Frederiksen și Humphrey Carrington Frederiksen.

Citește și: Michelle Obama (soția lui Barack Obama) Biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, copii, fapte

Kit Frederiksen Net Worth

Cât costă valoarea netă a Kit Frederiksen? Valoarea sa netă exactă nu este dezvăluită de el. Mai mult, valoarea netă a soției sale Perdita Weeks este estimată la peste 3,5 milioane de dolari (USD).

Fapte Kit Frederiksen

  1. Soția lui Kit Frederiksen s-a născut în South Glamorgan, din Robin și Susan.
  2. A fost educată la Roedean School din East Sussex și a studiat istoria artei la Institutul Courtauld din Londra.
  3. Are și frați.
  4. Ea este sora mai mică a Honeysuckle Weeks și sora mai mare a Rollo Weeks, ambii actori.
  5. Kit este foarte aproape de soția și copiii săi și în prezent locuiește cu ei fericiți.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found