Christina Luft (Dansatoare) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Familie, Iubit, Fapte

Christina Luft este o dansatoare germană populară. Ea a susținut calitatea de vedetă ca dansatoare de turnee și membru al grupului S-Latin. Ea este, de asemenea, bine cunoscută pentru că a fost antrenor în „Let’s Dance” de la RTL. Pentru 2020, a fost asociată cu Christian Polanc. Pe lângă aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Christina Luft.

Christina Luft Bio, Age & Family

Câți ani are Christina Luft? Ziua ei de naștere cade în 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Germania. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Christina Luft Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Christina Luft? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 124 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Christina-Luft-age

Citește și: Bailey Sok (Dansator) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Date

Christina Luft Wiki

Christina LuftWiki / Bio
Nume realChristina Luft
PoreclăChristina
Faimos caInstagram Star, Dansator,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere1990
Locul naşteriiGermania
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatelimba germana
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 57 kg (124 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 900.000 $ (USD)

Christina Luft Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul Christinei Luft? Nu se poate nega că Christina este o femeie frumoasă și atractivă. Cu toate acestea, se pare că farmecul ei nu a fost suficient pentru a obține un prinț fermecător. Până acum, nu există indicii că ar avea un iubit. Se poate datora faptului că se concentrează mai mult pe carieră în acest moment și își extinde acoperirea pe rețelele de socializare.

Probabil că ați auzit de diferitele senzații de social media talentate care au făcut-o în lumea online. Un videoclip simplu de casă sau postarea unor ședințe foto bine realizate au produs produse precum Rebecca Black pentru a deveni cele mai fierbinți senzații de astăzi. Christina Luft adaugă pe lista celor mai tinere senzații de pe rețelele de socializare, care sunt în buzunare mari din carieră. Există câțiva care se pot lăuda cu proporții magice ale corpului ca cele ale doamnei Christina Luft. Celebrele ei selfie-uri îmbrăcate puțin și lăstarii de modelare sfâșietoare arată o persoană a cărei popularitate în creștere rapidă îi va spori în curând și valoarea netă la niveluri mai mari.

Christina Luft Net Worth

Care este valoarea netă a Christinei Luft? De asemenea, a lucrat pentru diverse agenții de modelare și a prezentat mai multe reclame. Venitul imens pe Instagram face, de asemenea, ușor de înțeles de ce se raportează că valoarea sa netă depășește 900.000 de dolari. A câștigat o sumă decentă din cariera sa prolifică.

Christina-Luft-fapte

Citește și: Kaycee Rice (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Christina Luft Fapte

  1. Christina Luft are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Are trăsături ascuțite și o piele frumoasă.
  3. Are multe tinere care o consideră modelul lor și își urmează meticulos dieta și regimul zilnic.
  4. Este recunoscătoare pentru fanii ei și pentru atenția masculină pe care o primește.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Lilliana Ketchman (dansatoare) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, etnie, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found