Catherine Mooty (Soția Troy Aikman) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Catherine Mooty este un comerciant cu amănuntul de modă de vârf și mai bine cunoscută ca soția lui Troy Aikman. El este un fost jucător american de fotbal profesionist care a fost fundas pentru Dallas Cowboys în Liga Națională de Fotbal. În afară de aceasta, ea este cofondatoare a Luxeliner, un butic mobil. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea, Catherine Mooty.

Catherine Mooty Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Catherine Mooty? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Catherine Mooty Age

Câți ani are Catherine Mooty? Ziua ei de naștere cade pe 13 octombrie 1970. Are 46 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Dallas, Texas. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Amanda Marcum (Soția Andy Enfield) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Catherine Mooty Wikipedia

Catherine MootyWiki / Bio
Nume realCatherine Mooty
PoreclăCatherine
Faimos caSoția lui Troy Aikman
Vârstă46 de ani
Zi de nastere13 octombrie 1970
Locul naşteriiDallas, Texas
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii2
IubituleSingur
Soț / SoțieTroy Aikman
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Catherine Mooty Soț și copii

Cine este soțul Catherinei Mooty? Este căsătorită cu prietenul său de lungă durată Troy Aikman. Pe 2 iunie 2017, Aikman și-a anunțat logodna cu Catherine. La 1 septembrie 2017, Troy Aikman și Catherine Mooty s-au căsătorit la Biltmore Four Seasons din Montecito, California. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, Mooty are doi fii ai fostului ei soț, avocatul Jerry Mooty, care este nepotul proprietarului Cowboys, Jerry Jones.

Citește și: Jean Muggli (Soția lui Michael Strahan) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Catherine Mooty Net Worth

Care este valoarea netă a Catherinei Mooty? Cariera de afaceri a Catherinei este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Catherine Mooty Fapte

  1. Soțul Catherine Mooty s-a căsătorit anterior cu fosta publicistă Cowboys Rhonda Worthey la 8 aprilie 2000, în Plano, Texas.
  2. Worthey are o fiică dintr-o căsătorie anterioară, pe nume Rachel.
  3. Worthey și Aikman au două fiice: Jordan Ashley Aikman, care joacă lacrosse de liceu, și Alexa Marie Aikman.
  4. Cuplul și-a anunțat separarea pe 24 ianuarie 2011.
  5. Divorțul lor a devenit definitiv 12 aprilie 2011.

Citește și: Janie Liszewski (Soția Eddie Van Halen) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found