Iman Alysha (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Carieră, Fapte

Iman Alysha este o vedetă de Instagram din Malaezia și o personalitate socială. Este binecunoscută pentru postarea de videoclipuri de dans pe contul său principal Instagram „imanopie”, care are peste 330.000 de adepți. Este destul de populară printre adepții săi, atât de mult încât are chiar și o pagină de fan pe Instagram. Deși nu are un canal YouTube, videoclipurile ei pot fi găsite pe populara platformă de partajare video. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, întâlnirea, relația, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Iman Alysha.

Iman Alysha Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Iman Alysha? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 53 Kg sau 120 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Iman Alysha? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Iman Alysha Bio, Age & Family

Câți ani are Iman Alysha? Ziua ei de naștere cade pe 14 august 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea malaeziană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Malaezia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Iman-Alysha-age

Citește și: Celina Smith (Instagrammer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte

Iman Alysha Wiki

Iman AlyshaWiki / Bio
Nume realIman Alysha
PoreclăSunt un
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere14 august 2002
Locul naşteriiMalaezia
Semnul nașteriiLeu
NaţionalitateMalaeziană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 53 Kg (120 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Iman Alysha Întâlniri, iubit și aventură

Cine este iubitul lui Iman Alysha? Este singură și nu a vorbit nimic despre viața ei de întâlnire. Este foarte concentrată asupra carierei sale. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Iman-Alysha-fapte

Citește și: Lia Leigh (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Iman Alysha Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Iman Alysha? A început să danseze de la o vârstă fragedă. Deși a început să danseze pentru distracție, a devenit ulterior unul dintre hobby-urile ei cele mai preferate. Apoi a început să-și expună abilitățile de dans pe rețelele de socializare, ceea ce i-a adus mulți adepți. Valoarea sa netă este estimată la peste 100.000 USD (USD).

Iman Alysha Fapte

  1. Iman Alysha a început prin a posta videoclipuri de dans pe Instagram, unde a adunat mai mulți adepți.
  2. De asemenea, are multe pagini de fani pe Instagram, datorită abilităților sale impresionante de dans.
  3. De multe ori colaborează cu prietenii și colegele sale vedete de pe Instagram pentru a oferi videoclipuri de dans uimitoare.
  4. Este una dintre cele mai controversate vedete de pe Instagram.
  5. Adesea se luptă verbal cu fanii și cu urășii ei deopotrivă.

Citește și: Ashley Lovelace (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found