Anna Cathcart (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afacere, Vârstă, Valoare netă, Întâlniri, Carieră, Familie, Fapte

Anna Cathcart este o actriță americană și o personalitate socială. Este bine cunoscută pentru adăugarea sezonului doi la seria populară pentru copii Odd Squad. Mai mult, ea a devenit proeminentă pentru că a interpretat-o ​​pe Kitty Covey în serialul To To the Boys I Loved Before de la Netflix (2018-2021). Ulterior, ea va fi distribuită în serialul Descendenții Disney ca Dizzy Tremaine. De asemenea, a apărut ca „Robyn” în două episoade din serialul „Dino Dana.” În 2018, ea a jucat ca Kitty în To All the Boys I Loved Before alături de Noah Centineo. Ea a fost distribuită ca personaj principal în seria Brat Zoe Valentine în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Afacere, Întâlniri, Măsurători corporale, Net Net, Familie, Carieră și multe alte Fapte despre ea.

Anna Cathcart Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Anna Cathcart? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 50 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Anna Cathcart? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-37 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Anna Cathcart Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Anna Cathcart? Ziua ei de naștere cade pe 16 iunie 2003. Are 17 ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Vancouver, Canada. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră cu cinci ani mai mare decât ea. Conform calificărilor sale educaționale, Cathcart urmează în prezent un liceu public.

Anna-Cathcart-înălțime-și-greutate

Citește și: Salma Hayek (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Valoare netă, Soț, Fapte

Anna Cathcart Wiki

Anna CathcartWiki / Bio
Nume realAnna Cathcart
PoreclăAnna
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă17 ani
Zi de nastere16 iunie 2003
Locul naşteriiVancouver, Canada
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 50 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-37 inch
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Anna Cathcart Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul Annei Cathcart? Este singură și nu a vorbit nimic despre viața ei romantică. Este foarte concentrată asupra carierei sale de actorie. Se bucură din plin de viața ei de singurătate.

Anna-Cathcart-fapte

Citește și: Lisa Durupt (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Anna Cathcart Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Annei Cathcart? Prima ei zi de filmare pentru Odd Squad a venit în august 2015. Ea și-a reluat rolul în cel de-al treilea film din seria To to the Boys I Loved Before, intitulat To All the Boys: Always and Forever. La fel ca în 2021, valoarea ei netă este estimată la 2 milioane de dolari (USD).

Anna Cathcart Fapte

  1. Anna Cathcart a fost prezentată în 21 sub 21 de la Teen Vogue și Tiger Beat și 19 sub 19 de la Instagram, în 2018.
  2. În 2017, Cathcart a apărut în continuarea filmului Original Disney Channel Descendents, Descendants 2.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  5. Cathcart susține să fie autentic și susține reprezentarea asiatică la Hollywood.

Citește și: Kaley Cuoco (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found