Julianarmah (Instagram Star) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, măsurători, întâlniri, valoare netă, fapte

Julianarmah este un cunoscut model Instagram care are o figură curbată, seducătoare și fierbinte, cu sediul în Los Angeles. Consultați Top 10 Fapte despre această tânără senzație Instagram. S-a născut pe 18 mai 2003, în Statele Unite. Numele ei real este Juliana Narmah. Încă din copilărie, a fost pasionată și interesată de modă, îmbrăcăminte și modelare. Pe măsură ce a crescut, și-a ridicat faima ca vedetă Instagram. Ea își actualizează în mod regulat imaginile curbate, fierbinți și seducătoare.

Julianarmah Dating & Boyfriend

Începând cu 2020, ea se întâlnește în secret cu un tip al cărui nume nu este dezvăluit de ea de acum. Duo-ul a început să se întâlnească din 30 octombrie 2017 și chiar a mers împreună la bal. Relația lor devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi care trece. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public. Poate că acest tip necunoscut este prima ei dragoste adolescentă vreodată.

Julianarmah Instagram

Julianarmah este foarte popular pe instagram. Numele ei de utilizator Instagram este @Julianarmah, unde are 200 K + de adepți, începând din mai 2020.

Citește și: Paradiisedd (TikTok Star) Întâlniri, Iubit, Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Julianarmah Vârstă, înălțime, greutate, măsurători

Începând cu 2020, vârsta lui Julianarmah are 16 ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-35 inci. Poartă un sutien de 32 C. Poartă un pantof de 6 noi.

Antrenament Julianarmah

Ea este o ciudată de fitness și face antrenament zilnic. Îi place să transpire pe piele în timp ce face cardio și Yogs. Ea este, de asemenea, cunoscută sub numele de fitness guru. Datorită antrenamentului ei, are o figură seducătoare și curbată.

Julianarmah Net Worth

Începând cu 2020, valoarea netă a Julianarmah este estimată în jur de 300 USD - 400 USD. Sursa ei principală de venit este canalul ei de Youtube și propria linie de machiaj unde își vinde propriile produse de înfrumusețare.

Julianarmah Favorite

Culoarea preferată a lui Julianarmah este Roșu. Îi place să danseze în timpul liber. Cartofii prăjiți și burgerii sunt preferatele ei. Îi plac blugii rupți mai mult decât blugii simpli. Actorul ei preferat este Tom Hanks. Jen Selter este modelul ei. Ii plac fotografiile. Garderoba ei este plină de Denims.

Citiți și: Top 10 fapte despre NoahFinnce pe care ar trebui să le cunoașteți

Julianarmah Hair

Are părul lung și frumos. Iubește părul lung și știe să-l întrețină. Părul ei este atât de strălucitor și lung, din cauza regimului ei de alimentație sănătoasă. De asemenea, îi place să experimenteze cu ea încercând noi coafuri, cum ar fi chifle, bucle, evidențieri și multe altele. În același timp, îi pasă de faptul că devine aspră și slabă.

Diagrama Julianarmah

După cum știm cu toții, ea este o ciudată de fitness. Se întreține foarte bine. În dieta de zi cu zi, include fructe și legume, cum ar fi roșii, spanac, gumă, varză, ciuperci, papaya, rodie, guava, mere etc. sunt cea mai bună sursă de vitamine și substanțe nutritive. Cel mai bun sfat al ei este: „Urmarea acestui tip de dietă, cu exerciții fizice în tandem, poate ajuta nu numai la pierderea în greutate, ci și la menținerea unui stil de viață general sănătos. Acest tip de dietă este perfectă pentru femei, deoarece mâncarea le va oferi suficientă energie pentru ziua respectivă, fără a fi prea greoaie de pregătit. ”


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found