Lista primelor 10 filme de animație cu cele mai mari încasări din 2020

1/10

The Lion King (remake 2019)

Ți-ai adus biletele la #TheLionKing? Regele Leu este un film muzical american din 2019 regizat și produs de Jon Favreau, scris de Jeff Nathanson și produs de Walt Disney Pictures. Filmul servește drept credit final pentru editorul Mark Livolsi și este dedicat memoriei sale. Cu un buget estimat la aproximativ 260 de milioane de dolari, este unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată. A încasat peste 1,6 miliarde de dolari în întreaga lume. A depășit Frozen pentru a deveni filmul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Este, de asemenea, al doilea film cu cele mai mari încasări din 2019 și al șaptelea cel mai mare din toate timpurile.

2/10

Frozen II

Frozen2 este acum în flux pe Disney + și Disney + Hotstar. Experimentați din nou melodiile preferate cu # Frozen2. Frozen II, cunoscut și sub numele de Frozen 2, este un film american de muzică 3D animat de computer 3D din 2019, produs de Walt Disney Animation Studios. Povestea se învârte în jurul lui, Elsa, Anna, Kristoff, Olaf și Sven, care se angajează într-o călătorie dincolo de regatul lor Arendelle pentru a descoperi originea puterilor magice ale Elsei și pentru a-și salva regatul după ce o voce misterioasă o cheamă pe Elsa. A avut cea mai mare deschidere din întreaga lume pentru un film de animație și a ajuns la 1,45 miliarde de dolari la nivel mondial, devenind al treilea film cu cele mai mari încasări din 2019, al doilea film de animație cu cele mai mari încasări din toate timpurile și al 10-lea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

3/10

Îngheţat

În 2013, Frozen a fost lansat. A fost un film american de muzică fantasy 3D animat de computer și este al 53-lea lungmetraj de animație Disney, este inspirat din basmul „Regina zăpezii” a lui Hans Christian Andersen. Frozen a avut premiera la Teatrul El Capitan din Hollywood, California, pe 19 noiembrie 2013. Filmul a obținut, de asemenea, un succes comercial semnificativ, câștigând 1.280 miliarde de dolari în venituri la nivel mondial la box-office, inclusiv 400 de milioane de dolari în Statele Unite și Canada și 247 de milioane de dolari în Japonia.

4/10

Incredibile 2

Arată timpul! Sunt Incredibles 2!

Super-familia a intrat pentru prima dată în cinematografe în 2018. Este un film american de super-eroi animat de computer produs de Pixar Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Filmul este scris și regizat de Brad Bird și este o continuare a The Incredibles care a fost lansat în 2004. Filmul a primit în mare parte recenzii pozitive și laude pentru animație, umor și partitura muzicală. Filmul a câștigat 182,7 milioane de dolari în weekendul său de deschidere, stabilind recordul pentru cel mai bun debut pentru un film de animație și a încasat peste 1,2 miliarde de dolari la nivel mondial, devenind al patrulea film cu cele mai mari încasări din 2018, al patrulea film cu animație cu cele mai mari încasări.

5/10

Minioni

Minions este un film american de comedie animat de computer 3D din 2015. Filmul este produs de Illumination Entertainment pentru Universal Pictures, a fost regizat de Pierre Coffin și Kyle Balda, scris de Brian Lynch și produs de Chris Meledandri și Janet Healy. Filmul a încasat peste 1,1 miliarde de dolari în întreaga lume (depășind fiecare dintre filmele Despicable Me), devenind cel de-al cincilea film cu cele mai mari încasări din 2015, al 21-lea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, al cincilea film de animație cu cele mai mari încasări și film de animație non-Disney cu cele mai mari încasări. Minions: The Rise of Gru va fi lansat pe 2 iulie 2021, o continuare.

6/10

Toy Story 4

Felicitări pentru # ToyStory4 pentru că ai câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună funcție animată!

Toy Story 4 este un film de comedie american animat de computer din 2019 produs de Pixar Animation Studios pentru Walt Disney Pictures. Filmul a fost regizat de Josh Cooley. Filmul a avut premiera pe 11 iunie 2019, în Los Angeles, California. A fost lansat în Statele Unite pe 21 iunie 2019, în RealD 3D, Dolby Cinema și IMAX. A încasat 1,073 miliarde de dolari în întreaga lume, devenind cea mai mare încasare a francizei, al optulea film cu cele mai mari încasări din 2019, al 30-lea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile și al cincilea film cu animație cu cele mai mari încasări din toate timpurile în timpul teatrului. alerga. A primit recenzii pozitive pentru povestea, umorul, emoția, scorul, animația și spectacolele sale. A câștigat Premiul Critics ’Choice Movie pentru cel mai bun film animat și Premiul Producers Guild of America pentru cel mai bun film animat. La cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar, a fost nominalizată pentru cea mai bună melodie originală și a câștigat cea mai bună piesă animată.

7/10

Povestea jucariilor 3

Toy Story 3 este un film de comedie american animat de calculator din 2010 produs de Pixar Animation Studios pentru Walt Disney Pictures. A fost primul film de animație care a încasat peste 1 miliard de dolari la nivel mondial în vânzări de bilete, devenind cel mai mare venit din 2010, atât în ​​America de Nord, cât și în întreaga lume și al patrulea film cu cea mai mare încasare la momentul lansării sale, precum și film animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, este unul dintre cele mai scumpe filme din toate timpurile și filmul cu cele mai mari încasări ale Pixar, toate înregistrările deținute în momentul lansării.

8/10

Despicable Me 3

Despicable Me 3 este un film de comedie american animat de calculator din 2017 produs de Illumination pentru Universal Pictures și regizat de Pierre Coffin și Kyle Balda. Filmul a primit recenzii mixte de la critici și a încasat peste 1 miliard de dolari în întreaga lume, făcându-l al patrulea film cu cea mai mare încasare din 2017, filmul Despicable Me cu cea mai mare încasare, al optulea film animat cu cea mai mare încasare din toate timpurile și al 38-lea - filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Este al doilea film al lui Illumination care a încasat peste 1 miliard de dolari, după Minions în 2015, devenind prima franciză animată care a făcut acest lucru.

9/10

Găsindu-l pe Dory

Finding Dory este un film american de aventuri 3D 3D animat de computer din 2016 produs de Pixar Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Filmul a fost bine primit de critici și a încasat peste 1 miliard de dolari în întreaga lume, devenind al doilea film Pixar cu 1 miliard de dolari brut după Toy Story 3 din 2010, al treilea film cu cele mai mari încasări din 2016 și al 22-lea cu cele mai mari încasări din toate timpurile la timpul cursei sale teatrale.

10/10

Zootopia

Un film american de comedie 3D animat de computer în 2016 [7] produs de Walt Disney Animation Studios. Este al 55-lea lungmetraj de animație Disney, în regia lui Byron Howard și Rich Moore. S-a deschis la box office-uri record în mai multe țări și a câștigat un venit global de peste 1 miliard de dolari, devenind al patrulea film cu cea mai mare încasare din 2016. Filmul a câștigat numeroase premii; a fost numit unul dintre primele zece cele mai bune filme din 2016 de către American Film Institute și a primit un premiu al Academiei, Globul de Aur, Critics ’Choice Movie Award și Premiul Annie pentru cel mai bun lungmetraj de animație.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found