Kathryn Newton (actriță) Wiki, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Carieră, Familie, Fapte

Kathryn Newton este o actriță americană și o personalitate socială. Ea a crescut la fața locului pentru rolurile sale ca Louise Brooks în serialul de comedie CBS Gary Unmarried (2008-2010), Abigail Carlson în serialul de mister misterios HBO Big Little Lies (2017-2019) și Allie Pressman în serialul de dramă pentru adolescenți Netflix. Societatea care a început în 2019 pe Netflix.

Pe lângă toate acestea, originar din Orlando, Florida, SUA, Kathryn Newton este, de asemenea, bine recunoscută pentru că a interpretat versiunile mai vechi ale lui Claire Novak în seria Supernatural The Dark Fantasy CW (2014-2018) și Joanie Clark din seria de dramă din perioada AMC Halt and Catch Incendiu din 2016 până în 2017. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, întâlniri, relații, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Kathryn Newton.

Kathryn Newton Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kathryn Newton? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Kathryn Newton? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de 35 C.

Kathryn Newton Bio, Age, Early Life & Family

Câți ani are Kathryn Newton? Ziua ei de naștere cade pe 8 februarie 1997. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Mama ei se numește Robin și tatăl, David Newton. Este singurul copil al părinților ei. Conform educației sale, a absolvit liceul Notre Dame în 2015. A amânat facultatea de la USC pentru a-și continua cariera de actorie.

Kathryn-Newton-înălțime

Citește și: Gwyneth Paltrow (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Familie, Fapte

Kathryn Newton Wiki

Kathryn NewtonWiki / Bio
Nume realKathryn Love Newton
PoreclăKathryn
Faimos caActriţă
Vârstă24 de ani
Zi de nastere8 februarie 1997
Locul naşteriiOrlando, Florida, S.U.A.
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului35 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netă3 milioane USD (USD)

Kathryn Newton Affair, Dating & Boyfriend

Cine este iubitul lui Kathryn Newton? Ea este singură în aceste momente. Nu este încă căsătorită. În prezent, Kathryn este foarte concentrată asupra carierei sale de actorie. Într-o zi, ea vrea să devină cea mai faimoasă actriță din industria hollywoodiană.

Kathryn-Newton-iubit

Citește și: Ren Kennedy (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kathryn Newton Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Kathryn Newton? Și-a început cariera la vârsta de patru ani, debutând la televiziune în telenovela All My Children, interpretând rolul lui Colby Marian Chandler din 2001 până în 2004.

Kathryn-Newton-fapte

A avut primul ei rol la TV All My Children la vârsta de patru ani. În 2013, a jucat-o pe Mandy într-un episod din Mad Men. La fel ca în 2021, valoarea ei netă este estimată la 3 milioane de dolari (USD).

Kathryn Newton Fapte

  1. Kathryn Newton este activă pe platformele de socializare.
  2. În 2010 Newton a câștigat două premii pentru tinerii artiști pentru „Cea mai bună interpretare dintr-un serial de comedie TV”.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. De când era mică, joacă golf.
  5. A început să joace turnee la vârsta de 8 ani.
  6. A fost membră a echipei de golf pentru fete din Liceul Notre Dame.

Citește și: Nina Dobrev (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found