Kornelia Chitursko (Soția lui JJ Chalmers) Biografie, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă, fapte

Kornelia Chitursko este o soție pentru rolul principal al lui JJ Chalmers. De asemenea, are o unitate de gătit în care vine cu rețeta ei. Ea și-a sprijinit soțul, JJ Chalmers, în vremurile sale aspre și schimbătoare de viață, după ce s-a confruntat cu o accidentare în explozia bombei din Afganistan în 2011. Reglați biografia și explorați mai multe despre Biografia lui Kornelia Chitursko, Wiki, Valoarea netă, Înălțimea, Greutatea, Vârsta, Soț și multe altele despre ea.

Kornelia Chitursko Valoare netă și salariu

Cât costă valoarea netă a lui Kornelia Chitursko? Deși valoarea netă a Kornelia nu este dezvăluită până acum, se estimează că este de aproximativ 1 milion de dolari.

Kornelia Chitursko Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kornelia Chitursko? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Kornelia Chitursko Age

Câți ani are Kornelia Chitursko? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Kornelia Chitursko Soț

Cine este soțul Korneliei Chitursko? Este căsătorită cu JJ Chalmers. Are un copil pe nume Hayley Chalmers. Ea și soțul ei vor să aibă alți copii în anii următori.

Citește și: Hilary Crowder (Soția lui Steven Crowder) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kornelia Chitursko Wiki / Bio

Kornelia ChiturskoWiki / Bio
Nume realKornelia Chitursko
PoreclăKornelia
Faimos caSoția lui JJ Chalmers
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copiida
SoțulJJ Chalmers
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Familia Kornelia Chitursko

Lui Kornelia Chitursko îi place să-și păstreze viața personală foarte intimă și nu deține conturi de socializare. Uneori este văzută în contul Instagram al soțului ei. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform educației sale, ea este bine educată.

Kornelia Chitursko Fapte

  1. Soțul Korneliei Chitursko a suferit o ruptură a gâtului, a pierdut două degete și aproape și-a pierdut ambele brațe - cu unul din coate manghiat.
  2. De asemenea, avea găuri într-un picior și a suferit o priză de ochi zdrobită. Chirurgii au efectuat 30 de operații pe parcursul a patru ani
  3. Pentru cei care nu sunt conștienți de experiența sa, cariera militară a lui John-James ca rezervist al pușcașilor marini s-a încheiat în 2011, când a fost prins într-o explozie cu bombă în Helmand, Afganistan, care a ucis doi dintre tovarășii săi.
  4. Avea doar 23 de ani.
  5. Kornelia Chitursko nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Laura Savini (soția Jimmy Webb) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found