Susie Zhao (jucător de poker) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Susie Zhao a fost o jucătoare de poker care a găsit mort și rău ars în Michigan. A fost unul dintre cei mai buni și mai energici jucători. S-a identificat ca un jucător profesionist de poker al cărui succes competitiv a inclus mai multe probe profunde în Evenimentul Principal World Series of Poker, unde în 2012 a câștigat 73.805 USD cu un loc pe locul 90 În afară de aceasta, corpul ei a fost descoperit la 8:05 a.m. 13 iulie 2020 în parcarea unei zone de recreere de stat, potrivit unui comunicat de presă al poliției. Locația se află la periferia orașului Detroit suburban, în județul Oakland. În prezent, investigația se desfășoară pentru această crimă misterioasă și este greu să ne imaginăm că are dușmani. Reglați-vă biografia!

Susie Zhao Age

Câți ani avea jucătoarea de poker Susie Zhao în momentul morții ei? Avea 33 de ani. S-a născut în 1987. Data exactă a nașterii nu este cunoscută în domeniul public.

Susie Zhao Înălțime și greutate

Cât de înaltă era jucătoarea de poker Susie Zhao? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 6 inci înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. În plus, avea părul blond și avea ochii căprui închis.

Susie Zhao Iubit

Cine s-a întâlnit cu jucătoarea de poker Susie Zhao? Nu-și dăduse nicio idee despre viața ei romantică. Obișnuia să-și țină viața personală departe de mass-media. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută.

Susie Zhao Murder & Death Cause

Din iulie 2020, nu este clar cine a ucis-o. Rămășițele lui Zhao, în vârstă de 33 de ani, au fost găsite grav arse în parcarea unei zone de agrement de stat din White Lake Township. Crima lui Zhao este în curs de anchetă, din iulie 2020.

Familia Susie Zhao

Numele mamei și tatălui ei nu sunt cunoscute. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. În ceea ce privește educația, ea a fost bine educată.

Susie Zhao Carieră

Conform carierei sale, Zhao s-a identificat ca jucătoare profesionistă pe un cont Twitter folosit rar și avea 224.671 de dolari în numerar de turnee. Zhao a încasat evenimentul în 2012, 2015 și 2017. O cursă deosebit de profundă a venit în 2012, când a terminat pe locul 90 pentru 73.805 dolari. Conform profilului ei de Facebook, Zhao, care locuiește în Los Angeles, ar fi fost, de asemenea, un obișnuit în jocurile de bani din zonă și chiar a apărut pe „Live at the Bike”.

A fost unul dintre cei mai buni și mai vioi adversari pe care i-am avut vreodată. Era o jucătoare foarte puternică căreia îi plăcea, de asemenea, să se distreze la masă. Îți amintești de ea din ziua a cincea din 2015, @jeffplatt? Citesc asta cu sufletul la gură. RIP Susie Zhao // t.co / eTdnV07N4q

- Clayton Fletcher (@claytoncomic) 21 iulie 2020

Unul dintre colegii ei a jucat pe Twitter, „A fost unul dintre cei mai buni și mai vioi adversari pe care i-am avut vreodată”, a scris Clayton Fletcher, care a jucat cu Zhao în Main 2015. „Era o jucătoare foarte puternică căreia îi plăcea, de asemenea, să se distreze la masă.”

Susie Zhao Net Worth

Care a fost valoarea lui Susie Zhao? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari. Cariera de poker a fost principala sa sursă de venit.

Susie Zhao Wiki

Wiki / Bio
Nume realSusie Zhao
PoreclăSusie
Vârstă33 de ani (decedat)
Cauza morțiiCrimă
Zi de nastere1987
ProfesieJucător de poker
Renumit pentruGăsit mort și „rău

Ars în Michigan

Locul naşteriiStatele Unite
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacBalanță
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'6 "

Centimetri: 167 cm

Metri: 1,67 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(sân-talie-șolduri)

33-25-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 D
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Liann Yu

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
IubituleSingur
Fost iubit?Necunoscut
Soț / SoțieNici unul
Copii?Nici unul
FiicăNici unul
FiuleNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Actor favoritN / A
Actrita preferataN / A
Culoare preferataRoz
Bucătăria preferatămexican
Alcoolic?N / A
Iubitor de animale de companie? da
Vacanță preferată

Destinaţie

N / A
Hobby-uriN / A
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook, Twitter (Inactiv)

Susie Zhao Fapte

  • Cariera de poker a fost viața ei de care se bucura mult.
  • Campioana de șah Jennifer Shahade a scris pe Twitter: „Clayton atât de trist. Mi-o amintesc bine. Am luat cina cu ea acel WSOP.
  • Radiodifuzorul din Vegas și gazda The Big Blind de pe PokerGO, Jeff Platt a scris pe Twitter: „La naiba, o veste atât de tristă. Nu-mi amintesc de ea, dar cred că era de pe masă când m-am mutat acolo ”.
  • Mai mult, un post de știri local a postat următorul videoclip.

Citește și: Tyler Skaggs (jucător de baschet) Wiki, Bio, Cauza morții, Vârstă, Înălțime, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found